![]() |
Re: [My Scoot] Yamaha Aerox
da nu vrei sa o faci color ca parca era alb negru nu mai retin si nu mai stiu pe ce pagina a threadului era ? vezi ca ti-am dat admin pe site !!!
|
ar fi o idee buna !!!Pana la urma iar a venit iarna asa ca trebuiesc bagate iar la iernat!
|
Felix ce consum ai cu scuteru,si vroiam sa te intreb jentile de la Aerox pe cat sunt?
|
Consuma cam 4 litri la 100 km, si jentile sunt pe 13" .
|
nu iti consuma cam mult???
|
Mult????? Mi se pare foarte ok 4% (chiar putin mi se pare :D)
|
Am un prieten care a avut un aerox de 49 din 2006, care a mers cu 7 litri 70 km :D (in regim normal. Cat despre al meu, nu mi se pare ca mananca mult, avad in vedere piesele de pe el. :D
|
pai lu taicamiu ii consuma 5,5 urban/extraurbam (masina) si e motor de 2.0 ... si am un prieten cu un piaggio free prinde 80 si ii consuma 2-2,5 cred ca asta e motivu pentru care mi se pare ca iti consuma mult.
|
Poi in primul rand nu il poti compara cu masina, care e 4t, si are un consum mult mai redus fata de 2t. Acuma de piaggio ala nu stiu ce sa zic, paote vechimea sio spus cuvantul la al meu, sau setul, nu stiu ce sa zic, dar eu sun tmultumit de consum, tot asa aveam si la f12.
|
bine... depinde si de cat de bine iti trage ca si lui ii trage bine pana la 60 iar dupaia mai greu...te rog sa nu te superi cu postul de mai sus insa spuneam diferenta mica dintre consumul celor doua
|
Pentru ce sa ma supar man? stai linistit ;)
App, tzi-o venit coletul? :D |
nu a venit:( oricum trebuie sa apara... sa vad acum poate vine odata cu alocatiile
|
Felix ai terminat carenele de facut?Cnad le vopsesti?
|
Quote:
|
ala nnu e logan e tractor :)) ce se mai aude de 'Rox ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning