Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

Andr3ii 06-02-10 21:50

re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

am vazut azinoapte masina cand ai trecut prin decebal pe la ora 12 !! se auzea tare sunetul de la tobe .. dar se auzea frumos !!

civic_ex 07-02-10 01:36

mai rabda putin cu tobele, poate pana in vara ai bani iti iei motor de m3 si atunci iti refaci si evacuarea complet.

cat despre care e mai galagios, cand vin acasa, te sun si te provoc. :))
tu aduci decibelmetru

papa :))

DaBotta 07-02-10 04:40

parca totusi pariez pe sergiu :)

Flo_lancer 07-02-10 13:31

sergiu ti dor de un db drag?

daflyer_oradea 07-02-10 16:50

:)) pe mine ma tine...si cred ca cel putin de la distanta ma aud mult mai tare...dar incercam. eventual fiecare merge in masina celuilalt, in dreapta si la volan, si...

sunt contient ca se aude frumos, nu despre asta e vorba, dar,...se aude tare.
CVXule, cand vii acasa? decibelmetru nu avem de unde sa facem rost, eventual vb cu Adi Stanga sa il cheme pe Nica de la RAR...ca ei au sigur microfon din ala de masurat zgomotul.

tu ai 9000 rpm, eu am 2 tobe...It's a even fight !

Flo_lancer 07-02-10 17:19

16 luna asta:P

DaBotta 07-02-10 23:29

decibelmetru am eu , doar cu sonorizari si concerte ma ocup printre altele. Si avem nevoie mai ales in cluburi sa stim cum setam sunetu , sa il limitam in zona admisa :D

civic_ex 08-02-10 00:41

its a deal then

daflyer_oradea 08-02-10 07:07

hai Sergiu, grabeste-te spre avion :))

LordCaddy 08-02-10 08:22

legat de zgariatul masinii...saptamana trecuta parca,era un pic de polei/mazga inghetzata pe jos eu eram pe "panta" dinspre generala 16-gradinitza si il vad pe un nenea cu un mondeo ca o ia ca si saniutza spre un e46 coupe gri si spre Fly`ul tau...:lol: deja am vazut in fatza ochilor e46`le pupat cu a ta....noroc cu stradutza spre dreapta (incolo a virat ca sa nu bubuie masinile din parcare).:lol:

Daca as fi in locul tau m`as gandi f serios la un garaj,mai ales ca sunt N cazuri cand n`ai loc de parcare si o bagi intre pomi pe trotuar...si vine boschetu si iti da o cheie...eu am patit`o pe strada paralela...intr`un an de 3 ori am avut zgarieturi pe usi.

HoricutzWSR 08-02-10 13:02

degeaba..nu`i corect meciu daca nu is masinile in mers :)) si in parcarea subterana de la lotus :))

p.s. vezi ca vinde Waldo un 3.2 la bazar, check it out :))

Bmwaldo 08-02-10 14:17

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 3064230)
degeaba..nu`i corect meciu daca nu is masinile in mers :)) si in parcarea subterana de la lotus :))

p.s. vezi ca vinde Waldo un 3.2 la bazar, check it out :))

chiar doua 3.2-uri :))

daflyer_oradea 08-02-10 16:15

detalii? pret? :) ma intereseaza motor +instalatie electrica motor + cutie + diferential + planetare + frane...sau de fapt, m-ar interesa intr-un viitor, daca trece criza si ...daca dau peste o mina de aur sau de diamante. Dar cum nu se stie niciodata, HIT ME !\

LE caut garaj, dar 100 de euro pe luna nu imi permit sa dau pe el, maxim...50 sa zicem. in plus, daca il vad sau il gasesc pe ala ce incearca macar sa imi zgarie masina (alarma ma avertizeaza la orice contact cu caroseria mai ...serios, adica mai mult de putin vant sau ploaie, ca nu e setata sensibilitatea asa tare) il omor cu mana mea, si aici vorbesc foarte serios. Si nu cred ca as fi singurul care l-ar omori, mai am unul sau doi care m-ar ajuta...

Caius TM 08-02-10 16:20

vezi ca waldo vinde 4x1.6 .. nu 2x.3.2 :lol:

Flo_lancer 08-02-10 22:06

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3064916)
detalii? pret? :) ma intereseaza motor +instalatie electrica motor + cutie + diferential + planetare + frane...sau de fapt, m-ar interesa intr-un viitor, daca trece criza si ...daca dau peste o mina de aur sau de diamante. Dar cum nu se stie niciodata, HIT ME !\

LE caut garaj, dar 100 de euro pe luna nu imi permit sa dau pe el, maxim...50 sa zicem. in plus, daca il vad sau il gasesc pe ala ce incearca macar sa imi zgarie masina (alarma ma avertizeaza la orice contact cu caroseria mai ...serios, adica mai mult de putin vant sau ploaie, ca nu e setata sensibilitatea asa tare) il omor cu mana mea, si aici vorbesc foarte serios. Si nu cred ca as fi singurul care l-ar omori, mai am unul sau doi care m-ar ajuta...

:D:D:D:D:D:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning