![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
No offence, n-am nimic cu lupu si stiu ca nu a facut-o intentionat, dar hai sa incepem sa ne descriem cu totii lucrarile ca sa poata fi identificate..
Later edit: si hai sa le mai si postam in linkul de la semnatura :? |
Quote:
|
Intr-adevar, lupu nu a respectat regulamentul concursului (mai exact, publicarea lucrarilor pana la jurizare).
http://sp2.fotologs.net/photo/18/60/...43301953_f.jpg In cursul acestei zile vom hotari daca va fi sau nu eliminat din concurs (sanctiunea normala aceasta ar fi). Sper sa nu mai existe astfel de cazuri! |
pai da... sanctiunea normala asta ar fi ca acuma stie lumea a cui e masinuta roz si poate incep iar voturile dupa localitate, sosete purtate, etc
(no offence lupu) |
Quote:
oricum decizia nu ne apartine:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
am vazut ca sunt mai multe acolo...si daia spun sa verificatzi..ca poate mai are 3 varianta :P |
ma retrag :( ...
|
inca unu :(
|
2-10...proba
|
Quote:
|
ma intreb din aia 100 kre erau la inceput... kti vor mai fi in final?!
|
probabil vreo 80.....cam asa ceva k numai la advanced sau retras 6 shi cu ceilalti.....dar oricum ar fi fost mai tare dak ramaneam toti....asta e se mai intanpla....
|
MAH PT TOTI CARE VIN SAMBATA la prisma ce ar fi sa stabilim un loc in care sa ne intalnim cu toti shi asa vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine c ziceti
ps:scuze d off-topic |
lol..:))) mah ce dilai ....ce tare..
pe www.fotolog.com/lupu_vitezomanu.....nu alea sunt masinile finale....loOl...confuzie.....mey..da stiu ca fost o greseala...dar...repet nu e masina pt concurs....daca nati observat erau piese dedicate pt niste persoane..si erau vreo 3..diferite...si oricum ... plm recunosc ca am gresit...dar sfatuiesc...organizatorii sa verifice lucrarea mea...si eu am sa sterg pozele de pe fotolog..chiar azi.. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning