Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Slobozia (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia.html)
-   -   Slobozia diverse (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/13953-slobozia-diverse.html)

Sakin 07-04-09 21:28

Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 2219208)
Vrei meserias pentru folie??e si autorizata R.A.R cu tot cu garantie :D

am :) si autorizatie si folie autorizata . mai puneam si eu, dar nu prea mai am rabdare, mai ales ca-n ultima vreme au aparut si problemele... ms oricum:P

DannY_SmekeruL 07-04-09 22:37

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 2217611)
Mai bestie ce motor e ala?........:D

despre motorul meu e vorba?daca da .este un motor de r5 alpine (care da batai de cap):lol:

xanderrr 07-04-09 22:57

batai de cap?? vezi ca mai ai putin si ma ajungi cu schimbarile de garnituri:))) ....azi am mai punctat una:P ...la dan...nu la mine:)

DannY_SmekeruL 07-04-09 22:59

mda in dupa amiaza asta am schimbat garnitura de chiulasa :D.alexe sper sa nu mai am probleme.maine sau poimaine urmeaza sa imbrac galeria de evacuare in azbest:lol:

Renault RS 08-04-09 08:02

Quote:

Originally Posted by DannY_SmekeruL (Post 2220042)
despre motorul meu e vorba?daca da .este un motor de r5 alpine (care da batai de cap):lol:

Dar ala nu era turbo???

DannY_SmekeruL 08-04-09 09:50

inca nu e turbo.dar in viitor va deveni si turbo si poate si inca o chestie care inca nu am vazut pe multe daci:lol:

darkyro77 08-04-09 10:37

te-ai gandit sa-ti pui si un spray? a?
ptiu ... drace

DannY_SmekeruL 08-04-09 10:43

da.m-am gandit si la un Nitrous Oxide Systems,dar sa vad de ce bani dispun.de incarcat buteliile stiu de unde sa le incarc si la bani putini,numai sistemul o sa coste ceva bani:cry:.dar asta pe viitor

xanderrr 11-04-09 10:36

dane....baga-ti mintile in cap:P...turbo...ca turbo:P ..schimbi doar axa ii mai tragi o garnitura la chiuloasa sa-l decomprimi:P si s-a rezolvat...:))) da cu nos-u:P...s-ar putea sa o ia motorul inainte:P:))) si totusi...unde ziceai ca se monteaza alea?:d dam o fuga p'acolo

IL_99_MRS 11-04-09 20:22

1 Attachment(s)
frate nu mai bagati bani in masinile vechi k am auzit k le scoate astia din circulatie :))

darkyro77 11-04-09 20:39

tata lasa modificarile de poze ... pune mana si fa-le live ... sau schimba bara cu totul :))

xanderrr 11-04-09 21:12

masini vechi vechi....da te joc cum vreau eu:)))) pe sosea...bineinteles....si dan la randul lui..cu fhb-u

DannY_SmekeruL 11-04-09 21:24

mai baieti bagativa mintile in cap cu scoaterea masinilor din circulatie.da alex mergem sa vedem.
IL-99-mrs daca nu iti este frica de o masina veche de 20 si ceva de ani hai sa ne dam sa vedem care e mai buna.

Sakin 12-04-09 00:37

Quote:

Originally Posted by DannY_SmekeruL (Post 2229945)
mai baieti bagativa mintile in cap cu scoaterea masinilor din circulatie.da alex mergem sa vedem.
IL-99-mrs daca nu iti este frica de o masina veche de 20 si ceva de ani hai sa ne dam sa vedem care e mai buna.

pfff...:) oldies but goldies ;)

alex_77_marius 12-04-09 00:55

Quote:

Originally Posted by xanderrr (Post 2229922)
masini vechi vechi....da te joc cum vreau eu:)))) pe sosea...bineinteles....si dan la randul lui..cu fhb-u

Ce sa mai vorbim daca v-ati pus motoare de renault asta nu inseamna ca trebuie sa va credeti regii soselelor

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning