![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
Quote:
|
Quote:
|
batai de cap?? vezi ca mai ai putin si ma ajungi cu schimbarile de garnituri:))) ....azi am mai punctat una:P ...la dan...nu la mine:)
|
mda in dupa amiaza asta am schimbat garnitura de chiulasa :D.alexe sper sa nu mai am probleme.maine sau poimaine urmeaza sa imbrac galeria de evacuare in azbest:lol:
|
Quote:
|
inca nu e turbo.dar in viitor va deveni si turbo si poate si inca o chestie care inca nu am vazut pe multe daci:lol:
|
te-ai gandit sa-ti pui si un spray? a?
ptiu ... drace |
da.m-am gandit si la un Nitrous Oxide Systems,dar sa vad de ce bani dispun.de incarcat buteliile stiu de unde sa le incarc si la bani putini,numai sistemul o sa coste ceva bani:cry:.dar asta pe viitor
|
dane....baga-ti mintile in cap:P...turbo...ca turbo:P ..schimbi doar axa ii mai tragi o garnitura la chiuloasa sa-l decomprimi:P si s-a rezolvat...:))) da cu nos-u:P...s-ar putea sa o ia motorul inainte:P:))) si totusi...unde ziceai ca se monteaza alea?:d dam o fuga p'acolo
|
1 Attachment(s)
frate nu mai bagati bani in masinile vechi k am auzit k le scoate astia din circulatie :))
|
tata lasa modificarile de poze ... pune mana si fa-le live ... sau schimba bara cu totul :))
|
masini vechi vechi....da te joc cum vreau eu:)))) pe sosea...bineinteles....si dan la randul lui..cu fhb-u
|
mai baieti bagativa mintile in cap cu scoaterea masinilor din circulatie.da alex mergem sa vedem.
IL-99-mrs daca nu iti este frica de o masina veche de 20 si ceva de ani hai sa ne dam sa vedem care e mai buna. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning