![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
Quote:
|
Quote:
masina ta trage bn pt 150cp 800kg soft tobe si slicuri ca e pacat sa nu insir modificarile pe care le-am vazut personal,deci nu mai are 150cp. hai bafta si te mai asteptam la start... |
Quote:
mai incercam ....oricum numai la ploiesti vin sa ma dau k in alta parte lumea e cu figuri oricum felicitari pt urs. e cel mai rapid cu acre m-am dat pana acum p.s nu are 800kg are cat ursul tau 1050kg cantarit , si eu am ramas uimit dar asta e |
Quote:
Pai in cazul asta e 1-0 si pt mine :)))) cu amandoi :))) Ne vedem in weekend ! |
Quote:
|
Pai avand in vedere ca dupa 400 am fost in fata nu se cere formula si sa nu imi spui ca ai franat ca stiu ca nu ai asa lux la masina :-P :-P :-P
Jaka scuze pt off pe topicul tau. E ultimul, promit. |
Quote:
hai k se anunta dezmat mare in week saka si al meu e ultimul off |
wk-ul asta sunt plecat dar in viitorul wk sper sa ne intalnim....sunt din ce in ce mai curios sa ma dau si eu cu bas-ul:D
|
Quote:
|
sa speram ca nu ploua....avem un invitat special in week de la bucuresti...dany LAF cu un E30 "stock"....:lol::lol:
deci vorba cuiva...."bai nene" caterinca va fi maxima..:lol: |
Quote:
|
pentru weekend-ul asta, la ploiesti, are cinva mai multe detalii?
|
facem un gratar diseara?...e simpul...unu vine cu carnea....altul cu bautura..si eu vin cu fratimiu:twisted:....hai bine....aduc si un chibrit
|
Quote:
trebuie sa bag carbuni si acetona.........:)) |
nebunie de masina :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning