![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Asa este...
|
Quote:
|
mah fartilor imi pare rau sa vad k exista si altii in aceeasi situatie ca mine... nu vreau sa detaliez doar sa va incurajez si eu cum ma incurajeaza si pe mine altii!!! asa k ... din cate am auzit nici nu merita sa suferi ca un caine dupa ea, pt k din mom ce te-a facut sa suferi inseamna k nu-i pasa... si celebra zicala: balta e plina de peste!:)
din pacate si eu trec printr-un soc si nici pe mine nu ma ajuta cu nimik toate cuvintele astea! asa k bafta voua si sanatate...ca-i mai buna dekat toate!!! :) |
Pe sprijinul meu poti conta! Trebuie sa fii tare,sa stai cat mai mult cu cei apropiati si sa nu pomenasca cineva despre ea! De preferinta e ca tu/voi sa va comportati ca si cum ea nu ar exista pe planeta asta. Daca reusesti lucrul asta, esti cel mai bucuros. Ai putea sa mergi in club sau disco si sa te dai la cat mai multe fete. Sa verzi ce satisfactie o sa ai! La mine asa este. Totul e sa-i arati k nu sufer din cauza ei, cu toate ca in interiorul tau e altfel. Asta e viata.Inca ceva: pt numele lui Dumnezeu nu va apucati sa beti sau sa va taiati sau....sa va urcati pe ceva si sa amenintati k va dati drumul k nu se merita. Intotdeauna vine alta mai buna!
|
Quote:
cel putin asa se intampla la mine... nu ma gandesc la ea ci la o fata .. care tocmai trece prin fata mea....trec cateva secunde si zboara gandul...ups tot la ea:oops: si cica eu am uitat-o;) |
Oricum din minte iese mai greu,dar totusi dak nu o vad e mult mai bine.Daka nu merg in locurile care imi trezesc amintiri,iar e bine. Stau mai mult cu prietenii si vb despre altceva. Oricum imi iese,macar pe moment.
|
mah oricum eu zic sa schimbati numele topicului cu "cum sa uiti persoana pe care o iubesti" :)
dexter_20 tu esti norocos k inca mai ai un loc kare nu-ti aduce aminte de ea... cel mai naspa e k eu inca nu am gasit locul ala...si la mine in casa nu pot sta k totul imi aduce aminte de ea... astept si eu sa-mi gasesc coltul ala de lume unde sunt numai eu!sper sa existe :) |
Lasa ca la faza cu locurile care imi aduc aminte stau si eu mai...slab.Totul este sa gasesti puterea si taria de a te kk in tot ce a fost intre voi 2.Stiu k suna aiurea,dar asta e! Inca o metoda ar mai fi sa gasesti ceva la ea ce nu ti-a placut de la inceput. Gasesti tu: par in diferite locuri,injura cam mult,mers ciudat,comportament in diverse imprejurari. La mine si asta merge. Faptul k nu poti sta in casa se poate rezolva. Cine zice ca trebuie sa stai in casa? Iesi la plimbari de-ale...nesimtite de 2,3 chiar 4 ore pe jos si sa vezi cum ai sa te simti! Eu asa mai fac,dar cand sunt in Brasov. Trebuie sa fii tare man! Fii tare k roata se intoarce si va veni ea la tine! Si daca nu, vine alta. Si tot tu vei fi in avantaj. Nu vad unde e problema? Toate vor trece.Totul e sa nu arati lumii k suferi.Sufera in interior k e mai bine.
|
merci! usor de zis... greu de facut! eu de azi sunt hotarat sa aplic metoda indiferentei... si chiar sunt curios s vad kand se va intoarcea ea la me!
dexter merci ink o data de sfaturi! |
hmm ... tocmai am patzit o faza ...
cine o zis ca sinceritatea ajuta la ceva ... deci ... m-am despartzit de prietena ... ca o aflata ca inca tzin cat de cat la fosta ... dupa care am fost mort ... ca actuala fosta ... mi-a zis ... ca potzi sa ai incerdere in mine ... sa imi zici tot ce simt ... eu ca bou` ... i-am zis ... si dupa aia ... ca dak ink tzii la ea ... atunci d c esti cu mine ... si multe altele .. si a zis ca e mai bine sa ne despartim .. oricum cu fosta ai la care tzin nu pot fi ... da` nu dispr ... ca mai sunt si altele ... ps ... sper ca ati inteles ceva ... :) |
Quote:
accord2.0ex: indiferentza e bine. Daca mai vrei sfaturi, cu cea mai mare placere, pt k nu mai vreau sa treaca cineva prin ce am trecut eu.Ai putea sa cauti si alta fata. Ce daca mai tii la ex? Ai putea sa te prefaci.SI nu uita! DACA NU VINE EA LA TINE, INTOTDEAUNA VINE ALTA. Rabdare iti trebuie,nimic mai mult. |
Quote:
|
Corect.NU o mai primi.Pt ea va zice.... "lasa k ma iarta fraerul" .Ai putea sa o primesti doar s-o lasi apoi cu ochii soare,k sa te razbuni,dar nici asa nu e bine. Lasa k o sa treaca.
|
SAU...poti sa o accepti ... si sa ai mai mereu treaba ;)
|
LOL...deci treaba cu primitul este doar pentru masochisti...mie unul mi-a trecut si daca se va mai repeta sigur nu as mai accepta o impacare dupa ce ea a plecat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning