![]() |
1. Un Logan daca ajunge la 195, isi i-a zborul cu siguranta
2. Am si eu un prieten care are Logan si merge binishor, dar cu siguranta nu prinde 195(tot motor de 1.6) 3. La 195 la cat de stabila e masina aia daca luai o denivelare cat de mica, faceai cerculete sigur. 4. Mai degraba cred ca un BMW obosit a ajuns la viteza aia decat un LOGAN!!! :wink: |
Cam dubios baiezi...dar,nu inseamna neaparat k minte,poa' sa fie najpa vitezometru sau,poate chiar mere !
Nu ramane decat sa facem fro' 2,3 liniutze [mai lungutze] cu el... ;) |
anytime, anyplace.......adica nu chiar anyplace ca....... :roll: baietii cu oki albastrii vegheaza :P :P
|
Bv C00bra...Bestie,vb cu tov tau cu Loganu' dak accepta provocarea!
Parerea mea ar fii s-o facetzi pe benzina,cu toate k numa orgoliu ar fii dajuns... lasatzi nejte nr. de tel unde sa stabilitzi ceva [n-ar fii prea bene sa vada toata lumea]...ji poate suna ji curiojii care vor sa se convinga,sau poate sa participe ji ei. ;) Sorry dak am dat-o'n offtopic...da' crek' trebuia! |
Daca faceti cursa vreau sa vin si eu neaparat!!!
Ma bag si eu chiar!!! Cred ca ar fii interesant Cielo contra Logan!!! |
Treaba asta o puteti discuta pe pm, mai ales cand purtati siglele unor cluburi...
|
Provocarea ia fost facuta lui Bestie!!!
Care nu se afla in nici un club (din cate stiu eu). |
Sorry dak am gresit cu ceva intaratand putzin lumea ! :oops: :peace:
|
Deci, am vb cu Andrei (by the way, are Logan nu Solentza cum scria mai sus pe undeva) si am vorbit ca poate ne vedem vineri seara cu totii! In momenul asta, si-a schimbat jentile originale cu unele de 17'' si vroia sa vina cu alea, dar daca vine cu alea, ar pierde timp la demaraj, la o eventuala liniutza! Dar probabil, ca nu prea le am p-asta cu fizica, ar castiga pe undeva la viteza maxima! Deci, idee e, daca vine vineri, o sa vb voi direct cu el, eu o sa-i transmit \"provocarea\" si poate le pune la loc pe alea de 15''. Oricum, de venit, mai mult ca sigur o sa venim si noi... Satisfied? keep in touch! :wink:
|
dati pm cu un nr de tel si ramane sa stabilim ceva.
liniuta nu cred ca are rost ca sar putea sa-i dea foc la logan dupa aia :lol: io zic sa vina cu roatele originale ca sa fie corect ca daca imi pun caucioace de tractor pe spate la vro 300 la ora sunt la 5000 ture :P see ya |
Da mey...mai devreme ziceai ceva doar de evacuare !
Cam aja ar fii corect C00bra...da acu',ce potzi zice?!? las sa vina cu roatele alea...tare sunt curios cum sa vede Loganu cu 17\" [cand ii sare planetara :P] ! Da chiar poate postezi ji u o poza cu el! Stock are 15'? Respect & peace 2 all ! |
poate de la jantele alea a arata vitezometrul atat :roll:
|
Principalul lucru care-l strika pe nea Logan...parerea mea...sunt rotzile.
In fine...mai e ji curu ala ciudat,de fapt toata majina mi se pare kam inalta pt un sedan...au vrut ei sa faka ceva cu parbrizu' ala mare,vizibilitate larga cik'...da... |
Nu cred FXN...din cate jtu' yo,chiar din contra...cu cat e mai mare diametrul rotzii,cu atat arata mai putzin...din cauza k face tura mai greu [roata face tot o tura numa k,fiind mai mare,majina parcurge o distantza ceva mai mare].
|
da, parca 15 are stock! Cand a luat 195 n-avea 17 ci 15! Atunci intradevar avea doar evacuarea facuta! Acum mai are si un filtru K&N, si jentile astea pe 17. Poza de cand si-a pus 17 n-am!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning