![]() |
Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009
Quote:
|
Pacat, ca baietzii din Valcea s-au agitat foarte mult pt cursa asta...daca luau aprobarea pot sa va spun ca iesea ceva marfa rau!:cry:
|
din punctul meu de vedere, ce s`a cerut initial facusem rost ....dar s`a mai cerut dup`aia si nu s`a mai putut, nu suntem in basme cu Fat Frumos care aduce tinerete fara batranete s.a.m.d...
ROG CA SA ANUNTATI TOTI PRIETENII CA S`A ANULAT CURSA CA SA NU VINA BAIETII DEGEABA SI SA AIBE O SURPRIZA NEPLACUTA. Cer scuze tuturor cluburilor care se inscrisesera, si tuturor participantilor, stiu ce inseamna sa te pregatesti pt o cursa si sa nu se mai tina, si noi ne`am pregatit degeaba si cu alergatu si cu masinile, asta este, imi pare rau ce sa mai... |
Din pacate nu pot sa va dau nici o veste buna.
Sedinta a avut loc , toti ceilalti si-au dorit sa reprogramam si n-am avut decit sa fim de acord. Din pacate n-am reusit sa obtinem reducerea masurilor de securitate solicitate de SPR. Am anuntat deja la FRAS ca evenimentul s-a aminat. Optiunile ramase sint : stabilirea unei noi date de concurs cu indeplinirea masurilor de securitate cerute. In varianta aceasta trebuie vazut ce costuri implica inchirierea gardului mobil si a balizelor lestabile solicitate. Personal cred ca e lipsit de eficienta economica sa cheltuiesti o gramada de bani pentru eliminarea totala a riscului . Si nici in conditiile lor nu se poate spune ca riscul e zero ci doar ca raspunderea politiei in caz de accident e zero. Asta se doreste de fapt raspundere zero. N-o sa va vina sa credeti , dar politia incerca sa ne convinga sa adoptam aceasta masura spunindu-ne : ca sa dea bine , sa vada lumea ce organizare buna a fost la Valcea , de parca eu vreau sa cheltuiesc bani ca sa dea ei bine la public. Optiunea doi este : aprobarea de la politia rutiera si jandarmerie sa se obtina de la Bucuresti iar unitatile locale sa se ocupe doar de punerea in practica a acestor hotariri. Nemaifiind raspunderea lor s-ar conforma . Cred ca oamenii din aceste institutii sint obisnuiti sa execute ordine nu sa ia decizii pe cont propriu. Restul aprobarilor se pot obtine local. Din pacate eu nu ma pot ocupa de o competitie organizata in acest mod cu aprobari de la centru. In continuare am sa caut sa evaluez ce sanse sint sa reusim sa restabilim o noua data de desfasurare a evenimentului pe prima optiune. Inca odata imi cer scuze tuturor celor pe care faptul ca acest eveniment nu se mai organizeaza la data stabilita i-a afectat intr-un fel sau altul. Bafta tuturor celor care participa la competitia din Ungaria. That's the spirit. |
asta este..vesnica lupta dintre organizatori si autoritati..pana nu o sa avem si noi undeva in tara o pista unde putem sa organizam cand ne vine cheful fara sa avem implicata decizia autoritatilor nu avem ce sa facem.
|
Pt ca aceasta cursa sa aibe loc trebuia ca domnul presedinte BASESCU sa amane venirea leui in minunatul oras RAMNICU VALCEA cu o zi....dar cum asta a fost imposibil ne-au amanat pe noi una doua fara niciun stres....
Asta e tara in care traim si e clar ca in Romania nu poti fii sigur de nimic decat dupa ce s-a intamplat.... Poate se reuseste peste doua saptamani sa se organizeze in final, sa nu mai fie nicio problema....aceasta idee ar ramane valabila dar este clar ca numai daca aprobarile din partea politiei sa vina de SUS(BUCURESTI) pt ca aici in oras este clar ca IMAGINEA POLITIEI este pe primul loc!!! Doamne ajuta...eu nu imi pierd sperantza si ar fii frumos ca toti cei inscrisi sa inteleaga ca s-au depus toate eforturile posibile sa se organizeze sambata 25 iulie 2009 aceasta legala!!! Eu inca sper ca peste doua saptamani sa se mai incerce din nou...sa se faca un ultim efort din partea organizatorilor chiar daca au fost luati in bataie de joc de cei !.....Poate daca si voi a-ti venii cu sustinere si nu cu reprosuri paote ar fii altceva....ma gandesc ca poate daca s-ar face din nou o lista asa provizorie cam cine ar mai vrea sa vina daca ar fii peste doua saptamani sa se dea aici la valcea...poate ar fii altceva...poate ar fii un motiv in plus pt cei deaici sa lupte pt toate aprobarile astea! Numai bine tuturor si Doamne ajuta poate se reuseste ceva...!!! Valcea e un oras mic cu orgolii multe, lumea nu a vazut aici astfel de evenimente niciodata si deasta poate s-a intamplat asa!! Eu unu zic sa fim alaturi de organizatori si sa incercam poate macar MORAL sa-i ajutam sa o faca in final!!!! BAFTA LA TOATA LUMEA!!! |
Se vrea monopol la organizatul "liniilor" pe drumuri publice. Solutia ramasa e aeroportul ori parcarile mari gen Cluj. V-am spus cum sta treaba cu imbarligatura ORGANIZATOR -> IJPR -> ORGANIZATOR -> FRAS -> IGPR -> IJPR. Eu n-am mers pana la finalul lantului si se pare ca bine am facut. Deci chiar si asa tot apar reguli noi. In CNR, CNVC, VTM au gume si garduri pe tot traseul? Cu exceptia de la Sinaia... Cum e posibil ca o institutie publica sa se subordoneze unei Federatii (care la fel de bine putea fi o asociatie sau fundatie)... Sunt curios daca 10 cluburi auto se unesc intr-o federatie ii ia cineva in seama si le cere avizul. Daca IJPR aproba o blocare de drum pentru o lucrare de gaze, vegheaza si pretinde benzi si garduri si nebunii ori Primaria se ocupa de asta? Ei cer ce vor pentru ca stiu ca nu se poate comenta. Ori un sut in cur ori 2000 de cauciucuri...
|
Nu putem decat sa le uram autoritatilor decat un simplu 4M . ......mult mai multa mwie :)
|
pacat...
|
ne intalnim la un "pahar de vorba" ?pe seara asa? :D cei care stau in apropiere de valcea :)) noi din slatina dam cu prezenta oricum
|
Quote:
|
Quote:
|
Tot ce e posibil.... doar traim in Romania... Mi-am amanat plecarea la mare pentru chestia asta...si se pare ca am luat tapa....
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning