![]() |
Re: Team CSR
Quote:
te inteleg perfect! dar eu asa auzisem ca Gratzian le-a cam bagat .....in gura la cluburi! pt firmele prezente! |
E... Una e ce auzi, alta e ce se intampla. Nici un club nu a platit nimic pentru prezenta. Firmele au platit spatiul si au facut posibila existenta show-ului dar si a prezentei cluburilor. Cine omite costurile organizarii unui eveniment de dimensiunea asta nu stie pe ce lume traieste. Mai mult nu stiu ce sa spun.
|
Quote:
mah eu atat pot zice...si firmele au facut show-ul vorbind pe plan financiar, dar cluburile au fost crema ,pt ca oamenii au venit sa vada masini "facute" nu sa vada democaru de la firma x sau y care nu e facuta din banii unui om de rand...dupa parerea mea masinil cluburilor au atras vizitatorii! |
Quote:
all the best from SmokeDesign , Smoke out |
Quote:
|
deci cine merge la debretzen?
matizuk e prezent acolo.driveru dimineata merge acolo si florinu e la fel acolo ..altii?????????? la ora 6 e plecarea oricum masini modificate sunt putine ..a fost si o etapa din campionatul national de drifturi..din cate am inteles asteptam poze |
5 Attachment(s)
silviu_gsi.....tot respectul pt ajutoru dat in noaptea dinaintea plecarii la bucuresti. uite aici poze cu loganu la care m-ai ajutat ...ca tot ai intrebat
chiar la plecare in OMV pe Turzii |
7 Attachment(s)
...seara pe deal :) cu Laju :)
|
7 Attachment(s)
azi cu restu pe platoul de la sala sporturilor
|
7 Attachment(s)
Team csr a fost si la "ROD and CUSTOM show" in Ungaria la Debrecen
matizul ca si participant si driveru ca fotograf cu telefonul a fost si o etapa de drifturi din ceva campionat al Ungariei ..poze |
9 Attachment(s)
poze .......................................:d
|
restul pozelor sunt pe la topicul de la sectiunea cluburi
|
baaai.. mie nu mi-a multumit nimeni ca am spalat geamul la logan...macar mi-ati pus poza :))
... si legat de inscrierile in club.. de mine a cam uitat lumea.. au mai ramas posturile de pe forum, nu am eu cuvant in csr. sa spuna restul cum e cu inscrierile p.s. cine mai are poze cu polski.. va roooooog... imi plac la nebunie. daca nu pe forum macar pe privat..pliz pliz pliz pliz..... |
pentru intrari in club va rog sa luati legatura cu laju cuoresportivo_jts sau ufo : cj82ufo...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning