![]() |
Re: DJ 02 NUE
3000 de euro, amandoua.Mi se pare un pret mai mult decat ok pentru ele, desi nu sunt intr-o stare prea buna.Am vazut modele asemanatoare pe retromobil,ro cu 4500 euro, bucata, intr-o stare asemanatoare.
|
2 Attachment(s)
Ultimele cumparaturi!...de 6.5 J....deci..8.25 spatele si 6.5 fata....Urmeaza achizitionarea cauciucurilor, intaritul amortizoarelor, arcurile taiate....etc...
|
Ba da ce repede le gasesti... de 2 luni caut si eu pe net si nu gasesc:(
Arata bine, astept sa vad cum stau pe masina, spor la treaba:) |
Frumoase jenti...:X parca ar fi cele de pe fosta dacie a tatalui meu
|
Merci pentru aprecieri, de abia astept sa pun cauciucurile pe ele...sa incalt masina, dar pana atunci, mai este...in primul rand as vrea sa le sablez, vopsea...etc...;)
|
Forjare Lenta ;)) mai Adriane...snt super jantele,ce culoare o sa fie?
|
Quote:
Dupa ce o sa sablez jantele(daca gasesc unde), o sa aiba buza polisata, iar centrul jantei negru si peste, cateva straturi de lac. Ma mai gandeam si la un negru lucios integral.Inca nu m-am hotarat. |
o sa arate chiar foarte bine..spor la treaba :D
|
Quote:
redman:D ma bucur ca iti plac:) si sper sa fi multumit de ele:) ma bucur ca am putu sa fiu de ajutor, sa le vedem pe masina pasaje suspensie tot tacamul, hai ca pana in vara ai treaba:D |
Quote:
Sunt mai mult decat multumit si de abia astept sa o vad pe "curva" de NUE, incaltata cu ele. Abia astept sa vad si DLV-ul gata, exact cum ti-ai propus sa il faci. |
tot respectul pentru munca ta...
|
Quote:
Imi pare rau ca trebuie sa iti vinzi masina, era frumos daca, continuai cu modificarile la NCB. |
spor la munca in continuare rredman!;) usor usor faci o "treaba"minunata!;)bafta!!!
|
Quote:
|
:))) la treaba ma refeream la masina, dar nu stiam cum sa zic altfel!:)) nui nimic deosebit!:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning