![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Iti spun inainte de virtual tuning ca nu o sa ii stea bine... stiu ca o sa ma injuri ca sunt contra :D ;)
|
Quote:
|
Pai... nu ai vazut nici un Espero facut asa pentru ca nu ii sta bine :D Crezi ca esti singurul care s-a gandit la treaba asta? v-a venii prea aproape de far, iar daca il lasi mai jos vine peste proiector!
|
sunt de espero asa cum vrei sa faci...unu de beharca;)) si unu de dj...
probabil sunt mai multe... |
1 Attachment(s)
Altul care a gandit ca tine, nu zic cine :P Am poze si cu produsul final pe masina, dar nu am numarul pus.
E de munca sa stii. Trebuie sa tai suportul, pui plasa metalica pe spate, dai un strat de chit fibra, pui (stiu ca suna ciudat, dar la randul meu am luat ideea de la un om care se pricepe) plasa de constructii de pui la colturi (imi ceri poza daca e nevoie) si dupa mai dai un strat de chit cu fibra. La final dai cu chit de finisaj si freci pana iti ies ochii din cap :) |
Cred ca faza cu acoperitul proiectorului cam asa e...Va fi ori prea aproape de far, ori peste proiector un pic.
Mie personal mi-ar placea si sunt sigur ca nu ar arata rau, insa nu stiu daca se poate sa stea la fix, cum trebuie. Si probabil nu va trebui sa freci pana iti ies ochii din cap, ci doar pana iti ies din orbita... In alta ordine de idei: ce parere aveti de un eleron tip "M", cum avea NDY pe Espero lui ? V-ati lua asa ceva? |
sau daca nu sta bine intr-o parte il pui mai jos intre proiectoare...sau ai putea sa tai spoileru pe din doua si sa-i faci o prelungire intre ele sa vina mai jos...atunci chiar va sta bine intr-o parte,nu ar mai exista posibilitatea sa incurce faru sau proiectoru...
|
Quote:
|
Quote:
|
Off!!! cand se hotari ora??? ca io ma uitai pe craiovforum si nu era nimic stabilit.... si de atunci tocmai acum mai aprinsai calcu' ca nu fusai acas! Asta e.... si pe asta am ratat-o!
|
5 Attachment(s)
Deci astazi imi intrara in sfarsit banii pe asigurare,pun niste poze cum arata in momentul de fata si cum o sa arate pana la sfarsitul saptamani
|
Quote:
|
asteptam sa vedem ce va iesi la sfarsit!
bafta multa in continuare si spor la treaba!!!;);) numai bine! |
Fain un set de jante nui iei?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning