![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
4 Attachment(s)
Ia de aici...dar nu e nimic de el...
|
1 Attachment(s)
chiar ca nimic:-? bara fata imi place:X astept sa se faca mai cald afara ca sa fac o treaba frumoasa ca asa imi ingheata kitu in mana, eu ma asteptam ca si bara spate sa aibe ceva gen cu plasa, dar vad ca tot simpla e:(
astazi am pus folie 3M carbon pe cadranul de la ceasuri. Poze putin mai tarziu ca nu mai merge aparatu foto:( |
3 Attachment(s)
pozele promise...+ alte chestioare
p.s. nu pot sa colantez manere:( nu vrea sa se lipeasca!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
Pe manere incearca cu premier sau ceva gen prenandez. |
Foarte tare frate!
Pustiu, cred ca iar ma iau dupa tine, trebuie sa fac si eu asta... :oops: La tine, FUG, textura e cu patratele mici, arata bine, la BLU e cam exagerat colantul. :???: |
2 Attachment(s)
lipsa de ocupatie:D rama casetofon si un telefon ce am gasit prin casa:D 1110 carbon edition acum:)))
BLU:ms de ideea cu prenandezul chiar nu ma gandisem:-) nustiu m-am gandit si eu, dar nustiu daca merita investitia, dupa ce voi face manerele interior si cele din exterior ma voi gandi si la intreaga consola:-? RZD: bafta la colantat:lol::lol: orice nelamurire sti unde ma gasesti:D |
Quote:
|
Este in relief autocolantul? Cat costa metrul? Ciudat ca nu se lipeste, eu am folosit la manere si a mers dar e dinala batranesc :-) nu e desta in relief si s-a lipit super! Chiar si parasolarele sunt imbracate cu el si tine...
|
eu? eu nu prea am avut relief:D decat la ala de la faruri. in jurul a 160 lei m2
|
Nu, m-am exprimat eu gresit, este texturat autocolantul? Cam scump, ma gandeam ca poate il schimb pe ala de pe plafon dar mai bine pun folii!
|
depinde, uite de exemplu eu am dat pe o bucata de 45x25 , 22 de lei:D
da este texturat se simte si la mana, nu este doar vizual:lol: si daca vrei sa faci plafonul cu asa ceva:shock: vei fi de invidiat:lol::lol: BLU:poti pune mai multe poze cu consola? si din alte unghiuri? chiar mai facut curios:-) |
Pai ma gandeam de mult la plafon, dar stiam ca e cam 200ron m2, si la plafon imi trebuie 170/125 daca imi aduc aminte bine si costa destul de multicel asa ca mai bine il las asa si pun o folie:-)
|
te duce cam mult, dar si efectul:X ai niste poze cu parasolarele te rog? ca mi se pare o idee buna:D si sunt curios cum arata:D
|
Maine pun poze calumea, acum nu am decat una de cand le am facut dar nu montate pe masina daca vrei o pun pe aia aici sa iti faci o idee!
|
1 Attachment(s)
da, chiar te rog:d, chiar mai facut curios cum arata ca astazi ma uitam in masina si ma gandeam ce as mai colanta dar sa fie frumos nu sa dau in exagerare!! + inca o idee sper sa nu o dau in cocalareala:D, ca in poza vreau doar ca fac pe albastru:D astept pareri:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning