![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
Quote:
|
a lu bebe are multe upgrade-uri...sa vedem...depinde de pusculita...;)
|
Eu v-am zis ca este o VIPERA, credeati ca fac misto , sper ca v-am surprins intr-un mod placut , asa ca apucati-va sa va modificati masinutzele sa am un rival :D . Apropo Mirica tura viitoare ti-o dau si acasa masinutza sa mi-o cureti de praf ca mi-ai dat dureri de cap :D pana am curatato :) .
Blondule tura viitoare te provoc si pe tine la o liniutza ca imi pun slicurile :)))))). Te bagi?????? |
Quote:
2 .....o curat,nu e nici o problema 3 .....sfat prietenesc.......nu il provoca pe Blondu ca asta nu stie multe!!!ai vazut ce mi-a facut la masina mea!!!!! |
Quote:
1. cand eram mic si nu stiam nimic , eram luat peste picior cu orice chestie care o ziceam , sti prea bine asta , 2. atunci ti-o dau sa mai imi conduci VIPERA poate reusesti sa o stapanesti :-P 3. il provoc pe blondu cu conditia ca linia sa fie in subteran la Unirea si sa fim despartiti de stalpii de sustinere ai parcarii , sa am garantia ca nu calca VIPERA :D. Mai toata ziua esti la Jamaica , ce iti mai place acolo(off topic ). |
Ceva poze de la legala? :lol:
|
sonny , trebuia sa vi u sa tragi niste pozee, eu stau c-am prost la capitolu astaaa, tura viitoare trebuie sa iti faci aparitiaaa.
si apropo ai pierdut ceva actiuneeee ;) |
Ok... Data viitoare o sa incerc sa ajung :)
|
bah.....in subteran nu sunt 402 metrii :P .......mergem pe strada undeva si ne dam cot la cot.....stai la mine in masina cu telecomanda ca sa vezi de mai aproape cum sar bucati din vipera :lol:
|
Te-ai atacat???? oricum sti ca pe 100- 150 metri s-ar putea sa te faca????
U chiar vrei sa imi distrugi VIPERA?? Pentru restul care detin masini RC , nu va aratati la o un drift sau linie scurtaaa????? |
ce turatie are la roata? ce diametru are roata? si asa aflii daca in 150m:))sau 20 e la viteza maxima si sa nu uitam ca , tensiunea scade si nu mai ai aceeasi putere ca la plecare, deci?!?!
|
Are viteza mare atat iti spun , nu am calculat toate astea ca nu sunt tocilar :P , nu prea mi-a placut scoala doar vitezaaa :P
|
nu e vb de toceala aici, sunt niste calcule simple si niste coeficienti(frecare, aderenta etc) de care tb sa tii seama intr-o oarecare masura.daca nu ai calculat astea nu mai fabula in sute de metrii. poa sa aibe motoru vietii atat timp cat e electric e umpic cam maro situatia cand te bati cu pumnii in piept in halu asta. sint convins ca ai un rc tare dar totusi.pt viteza incearca sa-i schimbi raportul de angrenare. app, ce transmisie ai? cardan sau curele? avantajul motorului electric e ca poate ajunge la niste ture mult mai mari fata de cel cu ardere dar e nasol cu intensitatea, cel cu ardere are probabil plecarea umpic mai proasta(poate chiar fi mai buna pt ca nu face burn ca nebuna) si se duce cat are benzina si raza la controller.
|
bigulee dc ii tii parteaa lu blondu, ce este intre mine si el e treaba noastra, daca nu ai fost sapt trecuta in parcare la Unirea nu ai de unde sa sti. Masina are cardan, si tot ce zici u acolo stiu si eu , nu trebuie sa imi reamintesti. U nu ai vazut masina de care discutam , nu sti ce poate si nici baietii care au fost sambata in Unirea nu au vazut totul. Eu zic ca nu vorbesc aiurea. ;)
|
mai nou ne dam cu telecomenzi ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning