Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   VW GOLF 6 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12504-vw-golf-6-a.html)

alexcump 28-10-08 13:19

Re: VW GOLF 6

c4 are senzori de centru si pt cele din spate dar esti atentionat optic nu si sonor. Intradevar sau ocupat bine cei de la vw pt siguranta.

ulyse 28-10-08 13:24

e penibil euro ncap sa le testeze la viteze mai mari de 50 km/h constructorii gen renault fac masinile special pt euro ncap daca iei un renault si il lovesti cu 80 nu mai ramane nik din el

fane cordoba 28-10-08 13:25

de la o anumita viteza poti sa ai si mama centurilor de siguranta si airbagurile cele mai smekere ca tot te faci praf ... asa ca eu unul nu vad rostul centurii de siguranta cand am 10 airbaguri in masina, sincer. La un impact frontal cu viteza mare iti scoate plamanii afara centura, era buna cand nu existau airbagurile. Acum este inutila ...

Marius_mym89 28-10-08 14:00

pana la urma era normal sa aiba 5 stele ca si golf 5 tot 5 stele avea :-P

Gabone22 28-10-08 14:04

Quote:

Originally Posted by ulyse (Post 1831270)
e penibil euro ncap sa le testeze la viteze mai mari de 50 km/h constructorii gen renault fac masinile special pt euro ncap daca iei un renault si il lovesti cu 80 nu mai ramane nik din el

de acord cu tine, la impactul cu o masina de pe contrasens viteza cumulata de obicei trece mult de 80km/h o masina ar trebui sa aibe 5* numai daca te scoate dintr-o situatie de genul... fara sa ramai cu sechele

Tudorache$ 28-10-08 14:07

daca n-ar fi centurile, la un impact frontal ori zburai prin parbriz sau iti rupeai gatul din cauza airbagului,acuma in zilele noastre centura lucreaza in paralel cu airbagul.Si totusi de ce cei de la euro ncap nu maresc viteza la 80 km/h?Ca atunci vezi cine face masini sigure si care nu.Avertizorul pentru pasageri din spate e o idee buna.Mai sunt persoane care nu isi pun centura de siguranta si patesc un accident si dupa aia dau in judecata constructorul ca nu li s-au deschis airbagurile

adrian78bmw 28-10-08 15:34

atatea sisteme si peste 80km/h in urma unui impact nici unu dintre ele nu te incalzeste cu nimika poti sa ai si 20 de stele..

aleks 28-10-08 15:50

Quote:

Originally Posted by Tudorache$ (Post 1831374)
daca nar fi centurile la un impact frontal ori zburai prin parbriz sau iti rupeai gatul din cauza airbagului,acuma in zilele noastre centura lucreaza in paralel cu airbagul.Si totusi de ce cei de la euro ncap nu maresc viteza la 80 km/h?Ca atunci vezi cine face masini sigure si care nu.Avertizorul pentru pasageri din spate e o idee buna.Mai sunt persoane care nu isi pun centura de siguranta si patesc un accident si dupa aia dau in judecata constructorul ca nu li-sa deschis airbagurile

corect, centurile si airbagurile lucreaza impreuna, chiar daca se deschid, si nu ai centura pusa e foarte posibil sa te mutileze in loc sa te ajute, de aceea e necesara centura.
p.s.: testele euro-ncap se fac de vreo cativa anisori la 60 km/h, nu 50.
in cazul in care impactul are loc la 100 km/h, poti scapa perfect intreg(daca ai mult noroc)( dar asta nu inseaman ca si supravietuiesti, dintr-un motiv foarte simplu: decelerarea de la 100 la 0 km/h intr-o fractiune de secunda face organele interne sa continue din inertie sa inainteze, provocandu-ti rupturi interne, zdrobiri, hemoragii interne etc. una din cauzele cele mai dese ale mortii la un impact atat de violent este zdrobirea creierului de calota craniana, deci masinile pot sa te scoata intreg si tu sa fii terci, asta e unul din motivele pentru care nu-si justifica existenta (nici macar economic) deocamdata testele la viteze prea mari.

adrian78bmw 28-10-08 16:20

testele euroncap se fac la viteza de 64km/h
stelele se acorda in functie de: senzori de avertizare optica si acustica timpul de deschidere a airbagurilor cat de mult se deformeaza celula de securitate..

aleks 28-10-08 16:43

mea culpa, 64 sa fie :)

semit 28-10-08 17:16

Quote:

Originally Posted by ulyse (Post 1831270)

ai incercat tu stimate domn.. ? din tramvai sau din metrou?

on topic: foarte misto golf-ul la anu va fi viitoarea mea masina

adrian78bmw 28-10-08 18:02

Quote:

Originally Posted by semit (Post 1831711)
ai incercat tu stimate domn.. ? din tramvai sau din metrou?

on topic: foarte misto golf-ul la anu va fi viitoarea mea masina

chiar au testat un renault laguna care are 5 stele la 80 km/h si rezultatele au fost dezastruase

http://www.e-transport.ro/RENAULT_LA...16427-p82.html

JunKer_hP 28-10-08 20:28

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1745814)
ce ma?:D:D

ce vrei sa zici prin ''ce ma?'' (lumineaza-ma si pe mine:D ) ...omul are absoluta dreptatea

El3ctr0n 30-10-08 16:10

sunt pro!!...CENTURA
purtarea centuri face diferenta dintre viata si moarte....in unele cazuri!

vacaroz 31-10-08 16:16

centura mai da voie corupui sa se miste, sa fie mai flexibil. airbagul e ca un zid, poate putin mai maloe dar la viteze meri cred ca impactul e devastator.dar culmea e ca multi au rani la genunchi de exemplu sau in multe alte locuri care vad ca constructorii de masini nu prea se sinchisesc sa le remedieze.ei in testele n-cup te pun sa stai in anumita pozitie, dar sa fim seriosi. nu suntem roboti.
on topic: si eu votez pt golf5. 6`ele e prea banal. poate parintilor mei sa le placa

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning