![]() |
Re: 2 Faster More Show
Quote:
Cu 106 CP amarati ai mei nu stiu daca aveam ce cauta la B. in legatura cu hondele... nu aveau ce cauta la grupa B. Cel putin la grupa C trebuiau sa intre. edit : ceva filmari ?! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ditza, uite-ti febletea.
bagati un ochi si aici: http://www.emaramures.ro/Stiri/21559...-GALERII-FOTO- |
Quote:
|
da Brabus intradevar o artistica :-P....si inca ceva ARO s'a dat fara NOS !!
|
Quote:
Asta e treaba strict organizatorie. Si oricat ar incerca sa braveze unii cu linia "Nu stii tu ce`nseamna aia organizarea", nu o muscam. Chestia asta ar trebui sa o spuneti in fata oglinzii. Inteleg ca unii sunt cunoscatori mari in materie de lume automobilistica, da asta nu va face inteligenti in alegeri. Organizarea putea fi facuta mult mai usor daca era gandita un pic. Era simplu: Parcare in fata scenei. Spatiu de la intrare impartit pe 2 randuri, si 2 M intre masini, ca sa poata cineva sa treaca efectiv pe acolo sa se uite. Participantii si inscrierile facute de la intrare. Imi pare rau ca nu am pilele si banii sa ma ocup eu de un eveniment de genul. Nu as face`o ca altii pentru a creste in ochii unor persoane, ci doar ca sa arat unora cum se face asa ceva. |
1. Bogdane felicitari pentru timpii scosi, chiar mi-a placut. Discutii puteti purta pana anul viitor la urmatorul event, asa ca lasati-o mai moale. Mai are rost vreun comentariu cand deja a fost un show organizat mult mai bine, deci e clar ca se stie ce a lipsit anul acesta, punct. Baimarenii ar trebui sa inchida putin gura ca nu au venit de la sute de km ca si ceilalti, iar daca vrei sport iti asumi si niste riscuri, ca au fost mai multe decat ne-am asteptat si nu suntem multumiti, ASTA A FOST!
|
Eu zic ca liniile nu au fost corecte si aici adaug un singur ex. concret Logan 1.4 75cp era la A1 si logan 1.5 diesel 70cp era la A. oricum e pacat ca vin oameni din toata tara la un show si pleca dezamagiti si ininte de a se termina spectacolul. Sincer nu am stat nici sa mai aflu rezultatele ca nu avea rost ca si acum acred ca mai continuau liniutele.Speram ca pe viitor sa fie mult mai bine.
|
stai linisti ca in ziua aia nu s-au stiut rezultatele. la 7 si ceva cand am plecat eu, inca era nimeni nimic.
s-au afisat azi pe forum, deci am stat si destul timp degeaba, dar ce sa-i faci :) nu a reusit 100%, dar macar a fost un eveniment. bun si cu asta. macar nu am venit de la distanta asa mare ca tine sau ca altii. |
Quote:
|
Quote:
In legatura cu expo tuning ,nu toata lumea putea fi declarat castigator , sa tinut , sa premiat |
ionutz... la astfel de evenimente cipul sau resoftarea si chestii de genul sunt permise peste tot... conform si regulamentului de aici care a fost postat inainte... in schimb nimeni nu a verificat dak are sau nu are turbo, dak are sau nu are compresor, dak are sau nu are chiuloasa schimbata sau chestii majore de genul... oricum.. ce sa spun... nimeni nu a verificat nici macar dak caii declaratzi corespund cu caii din talonul masinii...
|
Quote:
|
24 Attachment(s)
ceva poze...
edit: pacat de M3 ala frumos... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |