Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121111-delta-speedline-challenge-editia-doua-17-09-tulcea.html)

BYG'u 18-05-09 14:21

Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA

Felicitari organizatorilor .
O singura greseala s-a produs la grupa S3.
in calificari Pepy era pe 1 ca timp si eu eram pe 2 nu inteleg cum ne-am intalnit in semifinale cand 1-2 nu se poate intalnii decat in finala ?????
1-8
4-5 ---1-4
------------1-2
3-6 ---2-3
2-7

Acum nu mai are nici o importanta dar pe viitor sa fim mai atenti ;).
Mi-a placut la Tulcea asteptam etapa urmatoare :lol:
Felicitari !

Lucian 18-05-09 14:26

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2329585)
in calificari Pepy era pe 1 ca timp si eu eram pe 2 nu inteleg cum ne-am intalnit in semifinale cand 1-2 nu se poate intalnii decat in finala ?????
1-8
4-5 ---1-4
------------1-2
3-6 ---2-3
2-7

Si la S6 a fost aceeasi problema .

SEJ 18-05-09 14:41

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2329585)

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 2329607)
Si la S6 a fost aceeasi problema .

Si la S1 la fel... am fost dezavantajat din cauza asta,aveam al 2-lea timp cel mai bun, dupa CRX-ul din midnight si am cazut cu el. Pe locul 2 s-a clasat o honda Civic care o batusem de 2 ori in cursul zilei. Asta e norocul lor ghinionul nostru :-)

Oricum pentru mine a fost cel mai tare eveniment de drag la care am participat pana acum! Sper sa mai fie!

shadowro 18-05-09 14:44

cand o sa apara filme oficiale sau ceva de genul asta ?

CT-82-PWR 18-05-09 15:01

A fost frumos,si parca ceva mai multa lume ca in prima editie atat la participanti cat si la spectatori
Felicitari si asteptam si editia cu nr 3 din toamna.

leonard 18-05-09 15:13

buzaul a facut cea mai mare surpriza , felicitari lor ;)

shadowro 18-05-09 15:16

de ibiza nu stiam dar leonul nu mai e un secret demult :)

bitnet 18-05-09 15:36

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 2329772)
buzaul a facut cea mai mare surpriza , felicitari lor ;)

Multumim! Si Ibiza este abia la inceput, urmeaza si alte modificari, dar sa vedem cum fentam criza:???:

leonard 18-05-09 15:38

vezi , sa-i legi o parashuta in spate ca eu credeam ca nu se mai opreste dupa 400m :)

mikafly 18-05-09 15:47

Quote:

Originally Posted by CT-82-PWR (Post 2329724)
A fost frumos,si parca ceva mai multa lume ca in prima editie atat la participanti cat si la spectatori
Felicitari si asteptam si editia cu nr 3 din toamna.

Taci mai!!!...nu da din casa!!!!.....care toamna?....ce editie?......aberatii domle....!!!...: P

ianyST 18-05-09 15:52

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 2328742)
Gresesti amice ! Am venit si i-am spus . 1 - Audi a furat startul la prima cursa , GTO a plecat dupa el ca sa nu pateasca cum a patit Viper-ul . Cursa anulata. La repetarea cursei 2 arbritrii si toti de la finish au spus "golf castigator". In finala a fost Audi. A stiut si a facut ce a vrut el .

Si stai linistit .. nu ma dau mare racer , nici nu am pretentia sa fiu iubit decat de femei . Dar ... nu e un Florica , Sebastian , Bogdan FUG . E un nimeni. Si daca nu era el .. se gasea altcineva. Nu e patronul aeroportului si chiar daca era ... facea o afacere sa-l inchirieze ... deci ...

Un simplu raspuns am sa iti dau : 1- la grupa s6 nu m-am bagat pentru ca nu am fost atent ce se intampla acolo in semifinale - pregateam grupa speciala (speedline) iar decizia castigatorilor a ramas la aprecierea arbitrilor. exista foile care le-au scris ei cu castigatorii. Hotararea lor am auzit-o prima oara cand DJ-ul a prezentat castigatorii.

Cu asta am incheiat discutia cu tine .

SNP10 18-05-09 15:56

Deoarece nu cum s-a spus si mai sus, nu pot comenta pt ca personal nu am organizat nici o legala si nu stiu cat de greu e.Insa nu putem afirma ca a fost o organizare excelenta pentru ca pana acolo mai e mult.Cronometrarea se facea la deget de baietii de la finish si va garantez ca a fost inexacta.Nu putem scuza organizatorii care ne obliga la inceput sa lipim numerele de concurs pe tabla,ca mai apoi sa le dezlipim cu tot cu lacul de pe vopsea si nu putem trece cu vederea ca unii concurenti stateau in masina 1 ora la rand si acceasi organizatori bagau perechi de masini in fata.Sistemul asta de alergat e slab.Participantii sunt obligati sa stea la masini toata ziua,neputand sa urmareasca celelalte curse.
Una peste alta a fost ok.Felicitari tuturor celor care au participat :)

bitnet 18-05-09 16:11

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 2329864)
vezi , sa-i legi o parashuta in spate ca eu credeam ca nu se mai opreste dupa 400m :)

Da da, desigur!! Sa fie si blonda, nu?

ianyST 18-05-09 16:19

Scuze. dar cele mai mari probleme le-am avut cu cei care se bagau in fata - de n ori am incercat sa strang randurile sa nu se mai intample treaba asta chiar m-am certat cu multi care s-au bagat in fata si voi spuneti ca organizatorii bagau masini in fata...... de unde treaba asta....

Oricum avem inregistrate toate cursele cu toti timpii si fiecare masina de cate ori s-a dat, dupa care trageti voi concluziile..

Gycone 18-05-09 16:19

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2329985)
Da da, desigur!! Sa fie si blonda, nu?

Felicitari Razvane, a mers foarte bine masina. Pacat ca de Fiat-ul coupe galben nu se vorbeste, si el a facut treaba buna si-i tot buzoian de-al nostru. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:46.

- Copyright 2025 4Tuning