![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
Felicitari organizatorilor .
O singura greseala s-a produs la grupa S3. in calificari Pepy era pe 1 ca timp si eu eram pe 2 nu inteleg cum ne-am intalnit in semifinale cand 1-2 nu se poate intalnii decat in finala ????? 1-8 4-5 ---1-4 ------------1-2 3-6 ---2-3 2-7 Acum nu mai are nici o importanta dar pe viitor sa fim mai atenti ;). Mi-a placut la Tulcea asteptam etapa urmatoare :lol: Felicitari ! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Oricum pentru mine a fost cel mai tare eveniment de drag la care am participat pana acum! Sper sa mai fie! |
cand o sa apara filme oficiale sau ceva de genul asta ?
|
A fost frumos,si parca ceva mai multa lume ca in prima editie atat la participanti cat si la spectatori
Felicitari si asteptam si editia cu nr 3 din toamna. |
buzaul a facut cea mai mare surpriza , felicitari lor ;)
|
de ibiza nu stiam dar leonul nu mai e un secret demult :)
|
Quote:
|
vezi , sa-i legi o parashuta in spate ca eu credeam ca nu se mai opreste dupa 400m :)
|
Quote:
|
Quote:
Cu asta am incheiat discutia cu tine . |
Deoarece nu cum s-a spus si mai sus, nu pot comenta pt ca personal nu am organizat nici o legala si nu stiu cat de greu e.Insa nu putem afirma ca a fost o organizare excelenta pentru ca pana acolo mai e mult.Cronometrarea se facea la deget de baietii de la finish si va garantez ca a fost inexacta.Nu putem scuza organizatorii care ne obliga la inceput sa lipim numerele de concurs pe tabla,ca mai apoi sa le dezlipim cu tot cu lacul de pe vopsea si nu putem trece cu vederea ca unii concurenti stateau in masina 1 ora la rand si acceasi organizatori bagau perechi de masini in fata.Sistemul asta de alergat e slab.Participantii sunt obligati sa stea la masini toata ziua,neputand sa urmareasca celelalte curse.
Una peste alta a fost ok.Felicitari tuturor celor care au participat :) |
Quote:
|
Scuze. dar cele mai mari probleme le-am avut cu cei care se bagau in fata - de n ori am incercat sa strang randurile sa nu se mai intample treaba asta chiar m-am certat cu multi care s-au bagat in fata si voi spuneti ca organizatorii bagau masini in fata...... de unde treaba asta....
Oricum avem inregistrate toate cursele cu toti timpii si fiecare masina de cate ori s-a dat, dupa care trageti voi concluziile.. |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2025 4Tuning