Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

AXEL_SS 07-01-07 13:19

Re: Intalniri Iasi!

Quote:

Originally Posted by slip (Post 687978)
va salut ... si..aveti grija la drumuri k "este" fetitze deghizate in barbati care iau nr de la masini... deci..mare grija...
numai bine..ne vedem vineri..
bafta

Informeaza-ne si pe noi domnule Slip despre aceste fetize. Pe unde stau ele si daca le poti recunoaste din timp? Banuiesc ca lucreaza pt politie. Asta e o inventie noua a gaborilor nu? Oricum merci ca ai zis despre asta:lol: O informatie in plus e un pas inainte. Raman dator.
Cu respect comunitate:-)

acid 07-01-07 13:36

dada .. am fost eu putin mai devreme de 1 la fortus .. si in loc sa va gasesc pe voi ghici cine ma astepta acolo .. o dubitza din asta noua, alba... n-am mai oprit sa-i salut pe baieti :)) + inca vre-o 2 loganuri care se invarteau de colo colo.. creka au invatat si baietii sa intre pe www. or vrea si ei sa intre in comunitate.. le dam un abtibild cu 4tuning ?

AXEL_SS 07-01-07 13:42

Apropo de abtipilduri cu 4tunig. De unde pot face si eu rost de unul? Sau cine se ocupa de ele? Merci anticipat:-)

P.S. Unul din cele doua logauri de la fortus era cumva albastru si cu semn de incepator?:lol:

acid 07-01-07 13:49

tot ce-i posibil .. eu ma refeream la cele cu girofar

CRyS` 07-01-07 15:55

Mda....!Ce gabori domle...ce gabori!

Hai ca a iesit bine!Super bine!Razvane ai intarziat tare.....!

Slipule....sper ca nu mirosi a fum!
ZyZ`ule....Respect!

Imi pare rau pt Marius(MAF) ca si`o rupt o roata....!

In rest...frumos tare!

Filmele se dau in privat pe cd`uri contra sumei de 10 ron.....Glumesc!Doar in privat.....

Pozele NU se v`or urca aici...din motive lesne de intzeles!

Numai bine....

Va pupa tata vostru!

Vladutzzz_sv 07-01-07 17:50

Si noi caftim bine pe tata daca nu ne trece in testament cat mai rpd

bakal 07-01-07 18:13

lipsii ma ca fusei la o pomana.........

si ce pofta aveam si eu de gogosi, da jucau aia fotbal si le rupeam piciorusele, desi poate ca nu era o idee prea rea...

deacu la prima zapada, sau mai bine zis la prima ninsoare

CRyS` 07-01-07 19:53

Hai Vladutzule nu ti supara...ti pop oleak! Treci?

La prima ninsoare...?Glumesti...La cealalta intalnire....care va fi INCOGNITO!
De acum ne smecherim...!

Hai ca incet incet incet ne ridicam si ne pregatim pt primavara europeana...nu baietzi?

Hai va pup vi totzi!!!Si va asteptam again!Se stie cand si unde!
Zbye!

Sa avetzi o SAPTAMANA CAT MAI BUNA,BAFTA TUTUROR STUDENTZILOR....in sesiune!Si mie...!

AXEL_SS 07-01-07 21:58

Salutare tuturor. A fost super faina mica intalnire de azi. Super oameni. Mi-a placut urmele de burn ale lui Slip, felicitari man si la mai mare, pacat ca nu am vazut:sad: De asemenea multumiri si lui Crys pt filmari si poze. Sa ne auzim/vedem sanatosi vineri. Cu respect !

bakal 09-01-07 19:01

ce liniste!!!!!! nu mai vine nimeni cu vro idee?

CRyS` 09-01-07 19:13

Ba da!A inceput sesiunea.....examenele...serviciile....!

Mi`a luat foc calculatoru acuma 1 seara..... :( si nu glumesc....de la sursa pana la placa de baza si CPU!

bakal 09-01-07 20:04

si cand ne mai intalim? :((

AXEL_SS 09-01-07 21:35

Din cate stiu eu pe vinerea asta a ramas. Intradevar au inceput examenele sesiunea si e naspa perioada:sad: Daca ne vedem vineri, Crys poate imi aduci si mie un cd cu filmul. Merci mult. Cu respect si multa bafta in sesiune si la servici

CRyS` 09-01-07 23:15

Cand vrei Razvan....Cand vrei! :P

CRyS` 10-01-07 09:43

Vineri 12.01.2007 Orele 20.00 Intalnire 4Tuning In Piatra Neamt.....
Participantzi.... Bacaul + Iasul(Daca Vrea Sa Mearga).....!
Si Tot Vineri 12.01.2007 Orele 21.00 Intalnire 4Tuning Iasi La Palatul Culturii.....In Caz Ca O Amanam Plecam La Piatra Neamtz.....

All times are GMT +2. The time now is 07:48.

- Copyright 2026 4Tuning