![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
daca nu poate el .....eu sint liber......:)...stiu unde e garajul unde trebuie sa o duc..
boss stai la valcea si fa treaba ca fac eu pe soferul..:)):)) joi livrare la domiciliu....;) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sper ca atzi observat stopurile dupa care am tanjit ceva timp! :P
|
Frumoasa foc my friend.......ai grija de ea si vezi cum faci sa'i tragem folie pe geamuri ;)
|
Quote:
e riscant......avand in vedere ca e defecta masina...merge asa // mai mereu..:lol::lol: maine seara anunta baietii ca vin acolo.......poate mai apar si alte masini dar sa nu sara de 200 de martoage..... |
5 Attachment(s)
boby , dar noi te asteptam...tu nu vii sa iei masina :)
|
1 Attachment(s)
inca o poza .....restu le asteptam de la boby, din cate am inteles , masina o sa fie in seara asta in valcea. :rolleyes2
|
supppper culoare...akm sa nu sara pietricele pe ea...sau imensi bondari....
bravo!!! |
o asteptam:)
|
8 Attachment(s)
hai ca mai pun un set de poze.
si cu asta , am mai facut o masina frumoasa....sa o stapanesti sanatos boby . ii trebuie alte roti si alt eleron , si folie pe geamuri... nu am putut sa ma abtin :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Deci nu pot sa cred ca o sa fie in Valcea si eu sunt de servici de noapte, cat mai vroiam sa-i mai facem inca un film si cu noua culoare.:sad: |
cat de bine arata , foarte frumoasa masina bobi , sa o conduci sanatos , si fara incidente !
numai bine ! |
belea.......sper sa o vad live in seara asta.....
o lucrare super........ bv maestre... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning