![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Quote:
|
pe mine ma oprit ca am calcat banda dubla continua ....si ma vanau de o luna in orash...a zis ca`mi da avertisment ...si data viitoare imi ia certificatul...(sa fie sanatosi ca merg cu o copie la mine)...asa ca ...sa mi`o ia :))...
|
iti ia copia, dupa care tre sa prezinti in 48h certificatul in original, n-ai ce sa le faci, dar nu inteleg de ce ti-ar lua certificatul pentru calcatu liniei duble continue... din cate stiu in legislatia in vigoare este trecut faptul ca dak calci linia dubla continua iti ia 6 puncte...
Quote:
|
frumoasa masina!! dar acest angel eyes este absolut demential....
|
Quote:
|
rogan fa o poza la masina din lateral si trimiteo mio un pic sa vad roata perfect din fata sisa fie o rezolutie destul de mare
|
Prima poza facuta e jalnica....ti-am mai zis cum ar da bine...jantele vopsite....si buza finuta vopsita...si aia e ;)
|
|
1 Attachment(s)
asa mai in graba de incepator in photoshop cred ca ar da bine cu buza tenta in culoare caroseriei nu luati in considerare detaliile ca ar mai fi o groaza de retusat dar asa in mare...
|
Frate mie personal imi place mult cum vin astea de M6 intradevar bbs este o firma renumita de jenti si au si unele modele superbe, dar parca tot mai bine da asa cum este acum! E doar o parere personala! Ai facut ceva cu piesele alea:)? Numai bine!
|
Ai inebunit de tot...
|
daca vopsesti jantele de M6 asa nu o sa fie cum vrei tu pt ca o sa para lucioase tare si o sa fie urat.......la bbs-urile alea gasesti buza sa le atasezi si dup-aia vin misto tare dar acuma cum iti place tie ...P.S. UMC inseamna universitatea maritima civila
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Decat sa ai normalele jante care crezi k u k le au putini ;)...mai bine le dai o forma...
No creativitate :D....asta e :))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning