![]() |
Ba ne ma intalnim sambata?....macar sal ...sarbatorim pe vsa :) ! trajim di urechi!
|
eu zic sa ne intalnim. eu oricum vin, ca nu am ce face acasa.
|
eu unul nu pot sa vin
sunt la capitala |
eu vin la gratar! oricand! si promit ca de data asta voi aduce sare si piper!! :lol: :lol:
|
ce gratar mai? unde? ce? cum?
|
eu iar sunt la muncaaaaa :cry: :cry: :cry:
ma fwt in ea, k m-am saturat :evil: |
lasa aleks, stim cum e! suntem alaturi de tine si de acord cu ultima afirmatie: \"sa ma fw.......\"
|
cum ramane pe maine?
e intalnire? vine cineva? iar cu gratarul cum ramane? cine mai merge? |
e intalnire sau gratar?
|
Yo am examen (inca 4 :( ) si nu cred ca vin la gratar. Poate Duminica LOX!
|
Amanam intalnirea pe sambata viitoare?
|
lasam pe duminica andr3i!!! bafta la examen!! si lui ionut!
|
cine vrea vine la intalnire sambata ora 17.00 in subway direct. cine vrea sa vina la gratar vine duminica. eu asha zic ca e cel mai bine.
|
Bai frate a fost belea intalnirea asta....mai ales fazele de pe centru....ce manevra a putut face ala cu matizu m-am crucit....dupa ce atzi plecat venise ouf .... si m-am invartit cu asta la statuie de vreo 2 ori incontinu` stateau aia pe margine asteptau sa treaca da noi tot ne invarteam se uitau saracii... ouf era cu balonul de la club in mana pe geam afara....daca n-am ras cu lacrimi .....
|
Cu toate astea...in club m-am intalnit cu un amic din cartier si a zis ca vine si el la intalniri are un BMW seria 5 170 de cai ...a zis ca-l rupe la consum...inca un baiat cu un 4x4 Jeep Santa Fe...il stie Tibi...cand am ajuns acasa m-am intalnit cu alt prieten care de aghea is luase un opel vectra si a zis ca vine si el la intalniri....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning