![]() |
a nins,da cam nasol ,floscaiala
|
Voua unde va place mai mult:In Metro Sau in Selgros?.Am fost ieri in amndoua si sincer in Metro m-am cam plictisit.Nu mai este asa cum era acum 3-4 ani.Pe cand in selgros chiar mi-a placut mult. 8)
PS.Cunoasteti un tip cu un bmw seria 3 ursulet sau rechin care are scris pe luneta MAFIA si motoru urla cool.Era sa ma lase fara portbagaj intr-o intersecti! :lol: |
mie la selgros, chiar mi-ar place sa locuiesc akolo, insa altceva vreau sa va intreb...de mult timp ma roade o intrebare, da' ma roade rau, si anume: daca s-ar bate Batman cu Superman, oare cine ar castiga ??? :?
|
hmmm, buna intrebare akimoto, din totdeauna am fost si eu curios, dar cred ca batman e in avantaj, ca are masina :lol: :lol:
|
Pai am auzit ca Batman e bazat cu Robin, cica se baga ala pt el, dar si Superman e prieten bun cu Captain Planet si cu pokemon ala de Picaciu, asa ca i-o da Superman :boxing: Asta pana nu il cheama Batman pe The Hulk si atunci e mai echilibrat 8)
|
Re:
Quote:
|
Va credeam baieti mai seriosi, dar vad ca m-am inselat! :wink:
|
hai mai @nos@, ce naiba, nu stii de gluma ? nu fi copil... :wink:
|
Domnu moderator, rog infiintarea unui thread local de \"Bazar\". Motivatie: nu are rost sa publicam anunturi acolo unde publicul cititor e prea putin interesat de ce avem noi aici in vest de vanzare/cumparare.
PS: poti sa numesti topicul \"Ocico\" sau \"Ocska\", sau cum vrea muschiu tau intercostal, numa sa-l numesti :wink: |
Domnu Jeff, n-ai decat sa infiintezi acest bazar, ocico, ocska sau cum doreste mushkiu lu matale sa-l denumeasca :wink:
sa-l faci Sticky |
aaaaahh scuze ca intervin da am nimerit shi eu pe la voi pe forum shi trebuie sa recunosc ca imi place despre voi :peace: :peace:
pe la noi numa se cearta care cu care!! RESPECT! ps:sper ca nu v-am deranjat :nospam: :nervious: :lol: :lol: :lol: :peace: :peace: |
asa e la noi toti suntem prieteni, suntem ca o familie, nu putem unu fara celalalt :wink: :P
ma bucur daca iti place despre noi :) |
mai shi noi in principiu tot cam asha!:flower:
dar se mai trezeste cate unu care vrea el sa fie mai destept ca restu shi mananca un kkat shi ii sar in cap imediat toti :evil: nu stii ca astia,constantenii sunt iuti la manie :2gun: :chainsaw: :lol: :lol: oricum bravo voua keep up the good work!! :peace: o sa mai vb cu voi daca va face placere :lol: :roll: ca aia ai mei au inceput sa ma enerveze! adica unii din ei |
ok,no problem
|
Re:
Quote:
poi muta-te la Timisoara :P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning