![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Daca ne place.... si ei si posesorului :twisted:
|
Felicitari pentru masina! Am ramas chiar impresionat la ce bine arata ! Bafta in continuare.
|
Cu noile jante chiar arata mult mai bine.
Sa nu ii spui gume 225/45 ca o sa-ti atinga in aripi (spate) la damburi. Am avut eu si dupa o luna le-am schimbat ca imi frecau. Punele 225/40 si e OK. |
Dar 205/50/16 merge? Vor da bine oare?
|
2 Attachment(s)
doar ca si idee, 8j, 205/55/16. nu arata rau:D
|
Aha, deci la un 205 cu 50 pe 9j ar veni si mai strech, cred ca o sa ma orientez spre acesta dimensiune deoarece multi spun ca 225 cat as fi vrut eu ar atinge aripile la tangaj.
215/45/16 sau 215/50/16 este diferenta fata de stock 195/60/15 sau 205/50/16 destul de mare. Unde maipui ca odata cu latimea anvelopei creste si consumul, nu ca ar fi asta o problema majora, consumul este ultima problema care ma preocupa la masina in momentul de fata...in viitor cine stie?!? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am mai facut cate cave intre timp
Am terminat de facut iluminarea consolei a blocului de lumini a display-ului central a scrumierei si brichetei si al butoanelor de la geamuri din galbenul ala urat in alb-albastru cum erau ceasurile Si am montat si un modul de smnalizare la impuls, ce face el? Pai... ating maneta de semnalizare fara sa o cuplez si semnalizeaza singura de 4 ori. Poze (slabe calitativ din pacate) si un filmulet cu semnalizarea(voi face unul si pe zi pt a se vedea mai clar cum functioneza https://www.youtube.com/watch?v=oEnQbnsYGH8 |
foarte frumos:x
|
Cam cat a fost modulul ala? Si cum se monteaza?
|
55 ron si are 3 fire ce se leaga la firele manetei si un al 4-lea la masa
|
Si inca o intrebare pe unde ai gasit asa ceva?... Ce fel de magazin? (on'line/piese auto) multumesc:-)
|
Nu, l-am luat de la un tip din bucuresti care face asa ceva
|
Tipul asta nu stie sa faca si modul de inchidere geamuri electrice din telecomanda? La Coupe-ul meu merge doar daca tin cheia in butuc rasucita... si as vrea sa pot sa fac asta din telecomanda, sa nu stau langa masina cu cheia rasucita pana urca geamul.
|
1 Attachment(s)
@AB-04-ASS nu l-am intrebat de asa ceva ...
Cam asa arata jantele reconditionate. Mai multe poze dupa ce intru in posesia lor marti |
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning