![]() |
as
Pana la urma cand e 11 sau 18?
|
pai faceti un POLL sau dac nu ramane 11 ca asa o zis andrei ca e mai bine :wink:
|
11 e si cam devreme dupa 4tuning day...
pana pe 18 mai gasim cate ceva bani... |
aleks dar 4tuning day este pe 1 aprilie din cate stiu eu si intalnirea e in martie
BR |
scuza-mi eroarea, era 2 noaptea cand am scris :)
so... s-a hotarat?ca mai sunt cateva zile... |
scuza-mi eroarea, era 2 noaptea cand am scris :)
so... s-a hotarat?ca mai sunt cateva zile... |
s-ar putea sa vin cu masina mea la intalnire. numai sa iau sala.
|
MERTAN am si eu o intrebare.... de ce nu ti-ai aranjat sala si sa dai pe drept orasul? eu asa as fi facut :D oricum multa bafta ca poate vei avea nevoie
|
intalnirea de la iasi si 4tuning day sta in mana salii. adica in mintea mea. asta este. lasa ca pun eu burta pe carte.
|
Re: Cand facem o intalnire prin Iasi?
baieti, cred ca ar fi inutila o intalnire la IS , nah, cel putin pt noi din SV, daca tot ne vedem cu totii la Bucuresti pe 1-2 aprilie, nu ? Baietii isi pregatesc masinile, restu strang cureaua ca sa aibe bani, stiti cum e... Ar fi o cheltuiala in plus. Asa ca sper sa ne vedem toata gashka la Bucuresti, eventual cred ca o sa ne ( va) intalnim in BC sa mergem ( mergeti) mai multi o data. Spun "mergeti" pt ca nush daca o sa vin cu masina. Indiferent, voi fi la B.
|
Baieti, va las pe voi sa hotarati. Mie mi se pare corect pctul de vedere al lui Cristi. Majoritatea decide ;)
|
Quote:
|
e cel mai bine asha cum spui tu cristi. asha facem.
|
Quote:
|
bine bine bine. poate iar ma mai iau la cearta. asteptam parerile tuturor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning