![]() |
Re: Need for Speed: Shift
Quote:
|
Quote:
uite aici moduri pentru Shift 2,pentru ati inbunatatii performantele,poate gasesti un mod pentru physics ca sal faca asemanator cu Gran Turismo 5 dp xbox:) http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=113 |
Quote:
|
Quote:
Te sfatuiesc sati iei si shift 1:) si sa incerci sa scoti traction control si toate asisturile:) nu inainte sati dau eu un config pentru mouse:) in caz ca nu ai volan:) |
Quote:
Mi-am bagat si eu acele moduri care scot spectatori si restul, si merge foarte bine. Am un volan, nu foarte stralucit am dat 100 ron pe el, dar isi face treaba. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
si merge fara probleme:)..Am si eu volan la 100 ron dar e petarda rau.... Aici aveti Mouse Steering pentru Shift 1: Extractezi fisierul si il bagi in Shift/ControllerDefaults/PC dupa care iti pui tu butoanele pentru acceleratie etc |
Pai eu am Shift 2 ,merge si la mine cu fisierul acela sau doar la shift1?
|
Quote:
Am luat si eu Shift 2,din pacate nu prea imi merge bine,am scos 9:12 cu un leon.... Cei care vor sa le fac Shift 1 in asa fel incat sa simta ca joaca GT5,sami dea PM:) .folosesc moduri gen GranTurismo Physics,No Wheel Shake etc,pentru al aduce cat mai aproape de realitate:) |
1 Attachment(s)
TakeOff:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Close to the wall :lol:
|
2 Attachment(s)
|
De unde iau si eu acel mod pentru a scoate obiectele pentru marire FPS ?
Si ce mod-uri mai sunt recomandate? E pt. prima oara cand joc Shift 1. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning