Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Intalniri Mk3 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/111901-intalniri-mk3-bucuresti.html)

S0rinaKE 25-05-09 00:21

Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti

Ohooo...se pare ca a fost o sapt. cu activitate intensa. Eu astazi am avut si timp si loc si chef sa mai aranjez pe la motor cate ceva. Baieti, sunt mandru de voi cu MFA-ul ce functioneaza. Mai departe ce urmeaza?

roberto27 25-05-09 10:35

Offf.....sambata ma bucuram ca am MFA iar astazi golfuletzul da semne de oboseala pentru prima data in 2 ani de cand il am :sad:. Mai exact cred ca ma asteapta o segmentare ca imi da un fum la esapament de imi este groaza sa ma uit si cred ca il trag pe bara pentru o perioada pana il rezolv. Daca stie cineva ce include o segmentare si anume pe piese ca sa stiu ce cer la magazin ca nu ma pricep. Multumesc,

florin1309ro 25-05-09 15:22

De obicei piesele se comanda dupa ce desfaci motorul sa vezi ce s-a intimplat, e posibil sa fie simeringurile de supape nu segmentii...Daca vrei vorbesc cu Ciprian sa te duci la el sa vada ce si cum, dar in primul rind mergi cu el sa vezi cit ulei consuma, sunt mai multe cauze de ulei pe esapament, inclusiv garnitura de chiulasa....PS N-am cistigat la LOTO ca iti cumparam eu motor dar cu doua numere....

roberto27 25-05-09 17:18

Astazi m-am intors acasa de la servici, si culmea masina mergea cum trebuie, fara fum cum trebuie ea sa mearga :D. Cu uleiul ca sa zic asa stiu ca am ceva probleme si ma refer la faptul ca imi consuma cam 1L la 700 de km care este cam mult, parerea mea dar niciodata nu mi-a dat fum ca astazi. Semeringurile de la supape le-am luat de ceva timp tocmai in ideea sa rezolv cu consumul exagerat de ulei. Ma gandesc ca astazi am facut o prostie si anume ca am completat cu ulei cam 300g cand motorul era inca cald si am plecat aproape la 5 min de cand completasem si ma gandeam ca nu a ajuns el unde trebuie, nu stiu sa explic tehnic.
Florin eu am fost mai norocos ca tine, mi-au iesit 3 numere:-P

RideTheRiddle 25-05-09 17:25

Quote:

Originally Posted by roberto27 (Post 2350246)
Astazi m-am intors acasa de la servici, si culmea masina mergea cum trebuie, fara fum cum trebuie ea sa mearga :D. Cu uleiul ca sa zic asa stiu ca am ceva probleme si ma refer la faptul ca imi consuma cam 1L la 700 de km care este cam mult, parerea mea dar niciodata nu mi-a dat fum ca astazi. Semeringurile de la supape le-am luat de ceva timp tocmai in ideea sa rezolv cu consumul exagerat de ulei. Ma gandesc ca astazi am facut o prostie si anume ca am completat cu ulei cam 300g cand motorul era inca cald si am plecat aproape la 5 min de cand completasem si ma gandeam ca nu a ajuns el unde trebuie, nu stiu sa explic tehnic.
Florin eu am fost mai norocos ca tine, mi-au iesit 3 numere:-P

ac-ul ala l-ai pus?

roberto27 25-05-09 18:39

As vrea eu, nu sunt banuti acum,apar alte probleme Andrei......eheii si of of mai mai :lol:

bubutzu 26-05-09 17:26

Lasa robert ac-ul..ca e bine si fara. :D

RideTheRiddle 28-05-09 18:26

baieti cine vine maine? o sa vin si eu cu inca un baiat cu un golf 3 rosu :D

roberto27 28-05-09 18:48

O sa fiu prezent si acum imi iau 2 beri, fara alcool, bineinteles si 2 pungi de seminte ca vad ca au cautare :D
Bubutzu poate iti faci si tu aparitia sau tu vii cand e rece afara :lol:

bubutzu 28-05-09 21:51

Am masina in provincie :).

paul_ral 28-05-09 22:10

Sambata sunt in Bucuresti, vin la o nunta, la Casa Universitarilor. Poate ne vedem seara acolo, dati un tel si ne vedem o722999595

B-98-NPO 29-05-09 00:12

Eu vin nu am cum sa ratez evenimentul de vineri trb sa vad si mfa-ul lui robert,eu ma chiniu sa schimb maine lumina aia verde din bord,si ce-a mai buna combinatie este sa pun smd la ceasuri si am gasit eu niste bevuri care sa de-a bine pe la butoanele de caldura si le fac rosii :))

B-98-NPO 29-05-09 00:14

A si apropo RideTheRiddle maine poate tragem si liniuta aia pe care ziceai ca vrei sa o faci cu mine :)

RideTheRiddle 29-05-09 00:30

tragem :D oricum rezultatul il stim de pe acum, o sa ma faci, dar sunt curios cu cat :D

ne vedem maine la 9, tineti-mi pumnii ca am examen maine :D

B-98-NPO 29-05-09 00:53

Bafta,atunci nu mai sta pe net si pune mana si invata :)

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning