![]() |
Re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
poate pe viitor o sa fie un chop shop :D poate mai curand decat credeti ;) Deocamdata lizu asteapta moshu cu noi fonduri pentru reconditionare. Sa vedem ce va primi...ca de, doar e criza :D
|
Quote:
2. Top chop la o masina cu o inaltime decenta a plafonului, cum e granada(comparabil cu masinile americane, cu plafon bombat si foarte inalte) nu-si are rostul de nici un fel, mai ales daca e in 4 usi, la o berlina in 2 usi, ar iesi ceva interesant, am vazut un MK I chopped, dar la plafonul cu linii curbe ce-l are, e destul de interesant ;) Insa implicatiile coborarii plafonului sunt prea mari, problema geamurilor e cea mai stringenta, dupa alinierea tuturor stalpilor si scurtarea plafonului in lungime :rolleyes2 |
am aflat cine a luat motoru ala de 2.9, baiatu cu granada care are jantele si eleronu de la mine :) adika TYM
si o masina gen chop shop ar fi bestiala, dar din pacate nu prea sunt multe firme care sa produca piesele necesare(gen geamuri, etc) poate dupa 2010 ;) sau 2012 |
cand "cica" nu vom mai putea umbla cu ele :lol:
scriu mare CIELO pe masina, sa nu ma opreasca gabo-rii :lol: :lol: |
Pai nu e "cica" nu o sa mai putem umbla cu ele....ci eu cred ca or sa bage taxe mari pt non-euro E1 si E2
|
le ocolim, am pus la punct 2 planuri deja :lol:
ce culoare va fi bunicuta pana la urma mai clubule de noapte? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
cautam, gasim :wink:
|
asea, ca ma innebuneste ca nu pot merge cu ea, cum trebuie si merge ca dracu :D
|
hai ma ca vreau si eu sa mai merg cu ea >:)
|
uite deabia acuma la ora 4 dim am gasit niste scheme cu delcoul, incerc sa il repar maine imediat ce se lumineaza de ziua :D in rest lizu a primit ulei castrol EDGE, antigel si e pe vine, un filtru de aer stock...poate putin modificat. In rest astept sa vina moshu cu vopsirea! :D
|
am delco 4 U, am facut rost de la 500km, ce mai astepti? ;D
|
Poate e mai timid.....fa tu primul pas (mai mare).... :)
|
done that already...astept telu..
|
asta seara nu a avut timp sa intre pe forum(ma mir) dar a incarcat/descarcat ceva lemne azi :)) raspunde el maine dimineata
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning