![]() |
Re: BV 02 RHD
superba! frumoasa finala...
|
Quote:
|
zici ca e luata de pe vreun elicopter ...8)
|
este noua? cat ai dat pe ea?
|
e noua ..3 meleoane e imitatie carbon asa cum e si masina hai sa traiestiii bafta,,
|
dar constientizezi ca de alea 3 mil puteai sa-ti iei 2 bbs-uri pt fata ca sa fie masina egala sau eventual altceva cu totu mai folositor si practic, tu acum facina magnet pt gabori, roti mari are, are 2 culori tipatoare, folii nesimtite de tot are, toba cu multa galagie are... sfatul meu prietenesc nu o mai scoate asa de mult in evidenta ca o sa ajungi sa plangi dupa talon... iao ca pe un sfat foarte bun si foarte prietenesc nu ca pe o caterinca proasta la adresa ta:)
bafta cu masina |
Quote:
|
Cam are dreptate domn' Buga.
Investeste in ce poate si cum poate. Daca tabla ar putea sa o faca in 2 ore (cat dureaza sa puna toba) cred ca ar face-o numai decat, bineinteles sa aiba si baza financiara. Eu unul il felicit si am tot respectul pentru modificarile aduse masinii. Garantat pe viitor o va face "stas" si la tabla. |
mda ..ai dreptate rotiii MARIIII:shock::shock::shock: WOW culoriii tipatoare
|
eu nu am vrut sa subliniez ideea ca are rugina, nici decum eu doar am vrut sai zic ca-si face masina o tina pentru gabori atata tot... ca pe gabor nul atrage rugina il atrage barile lipsa, geamurile excesiv de negre si mai ales galagie... ca daca nu faci galagie nu te vede:d asta vreau sai zic lu george:) acum fiecare intelege cum vrea si ce vrea
|
Quote:
|
personal o consider o investitie cel putin interesanta
astept cu nerabdare un filmulet :lol: pace ! |
Quote:
|
Quote: