![]() |
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport ( CALITATE - nu chinezarii JOM, FK, etc
Quote:
Si ca sa spun si despre produsele care le vinzi : slab spre f slab. Se vrea a fi o suspensie sport reglabila care de fapt inebunesti pana o reglezi si nu este cum zici tu(si inca o data o spun ca minti mult de tot) ca o poti regla pe sub masina pe un canal. Nu nene, trebuie sa dai rotile jos ca sa o reglezi si atunci te chinui cu levierul nu cu aceea cheie care vin in set. |
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport ( CALITATE - nu chinezarii JOM, FK, etc
garantie cat se ofera pt suspensiile fixe?
|
Quote:
in viata mea nu am pomenit de reglatul suspensiilor pe canale...nu e de la mine exprimarea faptul ca tu ai canale in oras si nu elevatoare, nu e vina suspensiilor...dar uite sa fie toata lumea multumita...daca nu iti convin suspensiile pentru ca se regleaza DOAR dand roata jos, ni le poti returna fara nici o problema, primesti inapoi toata suma. Si DA, am intarziat livrarea suspensiilor cu o zi (inca o data iti repet ca nu e vina noastra ci a curierului), totusi mi se pare cam dura exprimarea care o ai, de aceea te rog daca se poate sa pastram un ton civilizat, daca vrei sa discutam in continuare pe thread-ul asta...nu vreau sa fiu nevoit sa fac un thread report aiurea... Pana la urma nu te-am pacalit cu nimic, nu am livrat alt produs, doar a fost o incurcatura regretabila pe care mi-o asum si care a intarziat livrarea suspensiilor cu o zi...nu mi se pare ceva extrem de rau, dar daca pentru tine e asa de grav atunci mai imi cer scuze inca o data. dar ca sa nu mai lungim vorba, oferta mea ramane in continuare in picioare, daca nu ai montat suspensiile ni le poti returna fara nici o problema. |
Quote:
|
Quote:
in primul rand atunci cand eu am vb cu tine la telefon te-am intrebat cum se poate regla suspensia. si tot eu am zis daca este nevoie sa o urc pe un elevator, sa dau roata jos sau daca o pot baga pe un canal sa o reglez. tu ai spus ca pot sa o fac si asa fiindca merge. in al doilea rand nu ma deranjaza atat de mult ca a ajuns suspensia tocmai marti ci minciunile tale. Cum eu am avut incredere in tine sa iti trimit 1380 ron intr-un cont pe o suspensie despre care nu stiam absolut nimic si unei persoane pe care nu o cunosc personal la fel de bine puteai face si u vineri cand eu te-am sunat si te-am rugat frumos sa mi-o trimiti fiindca sunt intr-o mare "problema". tu in schimb ai recurs la minciuna pt ca eu sa o trimit(oricum o trimeteam) sa ajunga la tine, sa te convingi u ca eu ti-am trimis ce trebuia si dupa sa imi trimiti si u acele amortizoare. acum eu te intreb omeneste, eu cum am avut incredere in tine sa iti trimit de 2 ori( o data banii si o data amortizoare fata) iar tu nu ai putut face la fel? O singura rugaminte am insa la tine sa nu mai arunci vina pe fancourier si sa nu mai minti. oamenii aia din asta traiesc si nu e prima data cand trimit prin aceasta firma si totul a fost ff ok. au lucrat si de 1 mai iar ei circula ff mult noaptea asa ca daca le puneai asa cum zici u erau la mine . o sa iti fac poza la awb sa vezi datele lor acolo. Doar asta este rugamintea mea te rog nu mai minti fiindca asta ma deranjaza mai mult decat orice alceva. Aici inchei orice discutie despre ceea ce sa intamplat App: ce fel de garantie se da fiindca eu nu am primit nimic ? factura nu, garantie nu |
Amortizoare sport fata pentru BMW E30 318iS?
|
125 euro perechea, sport pe gaz
|
Suspensie completa reglabila pentru Golf 3, 1.6benzina?
Doar ce ai pe stock, ce firme si cati bani? Mersi. |
arcuri sport intre 35-40mm pt skoda octavia 1 motor 1.8 tractiune fata ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
suspensiile costa 350 euro reaglabile is 250 euro fixe.
pentru bucsi intra te rog aici: http://www.srz.ro/pagini/Busci%20Pol...0POWERFLEX.htm |
salut poti sa comanzi si separat doar doua arcuri de fata? m-ar interesa ceva minus 60 de vectra a
|
din pacate nu, doar la set de 4
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning