![]() |
Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!
Quote:
|
RIP si condoleante familiei
|
Quote:
acuma sa`si faca si politia treaba..si responsabilul sa pleateasca pt fapta lui! |
http://www.primatv.ro/stiri-focus/s-...ml......auziti frate aici....ce zic cacatzii astia de reporteri....''starea lor este stabila''!!!!!!!!!
|
|
reportajul este din ziua accidentului...
|
eu nu l-am cunoscut f bine pe bogdan...doar ne-am combinat odata...cand a vrut neeaparat sa ia pisica asta de bg de la mine. a vrut sa-mi dea un 525 e39 nu ne-am combinat..dupa a luat ursul asta cabrio si m-a suna de 5 ori pe zi sa ne combinam si pana la urma am vrut ca mi-a placut ursul...si uite unde a ajuns cu masina asta. R.I.P. Bogdan
|
...R.I.P.
|
condoleante..acolo sus are cineva are grija de toti care ajung..devreme sau mai tarziu ..R.I.P
|
Sincer mie nici dupa aproape o sapt (5 zile mai exact) tot nu imi vine sa cred ca nu mai este, nu vreau sa cred ca nu mai este....dar.....realitatea este foarte dura......ma loveste puternic si "imi spune" ca s-a dus.....si EL ......si MICUTZU.......si ROBERT(TXA)......si MIHAITZA (GAM)........si multi altii care sincer in mom asta nu mai imi vin in minte dar daca stam sa cautam si sa ne aducem bine aminte lista va fi foarte lunga din pacate....Nu stiu ce sa mai zic....oricum cuvintele sunt de prisos acum.......ne-a mai ramas de la el filmarile, pozele, amintirile si clipele frumoase petrecute impreuna oricat de scurta sau lunga ar fi fost perioada in care l-au cunoscut oricare dintre noi.........Regrete Eterne..........si.......Condoleante Familiei..........DUMNEZEU SA-I IERTE PE TOTI.
|
Condoleante.....Dumnezeu sa-i aiba in paza!..
|
odihneasca-se in pace alaturi de mama lui!
|
Condoleante...:(
|
am petrecut ceva timp in familia lui Bogdan,niste oameni deosebiti,oameni gospodari,sensibili care nu meritau aceasta durere
Frigidere odihnestete in liniste si ai grija de tine acolo... nici nu vreau sa ma gindesc cita durere a ramas in urma,ma rog acum ca bunul dumnezeu sa ai dea putere lui Mada si tatalui tau sa poata indura aceasta durere,sa mearga inainte sa poata face pomenirile si treburile crestinesti. imi tremura degetele pe taste si imi amintesc cind "golaneam" impreuna si ne ciondaneam pe nimikuri ca 2 copii... poate ma gindesc cu pakat dar "OARE DUMNEZEU NU E NEDREPT CU UNII CITEODATA???" MAI SPER SA FIE ULTIMUL MEU POST PE ACEST GEN DE TOPIKURI.... FFFF DUREROS:(( |
odihneasca-se in pace si el si mama lui!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning