![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
-farurile raman negre nu vor avea alta culoare -teste am tot facut cu ele pana acum,urmeaza xenon si cam atat -bara fata nu mai am ce sa ii fac,deocamdata consider ca arata chiar ok si nu are rost sa mai schimb ceva la ea |
una mica problema, la actionarea manetei pentru faza lunga se stingea scurta,deci acum la h7 imi stinge becul si e urat din partea ei
o solutie ar fi sa pun o dioda dar m-am gandit la alte 2 variante -pe flash merge lunga si as putea muta firul de lunga la cel de flash si ar rezulta ceva bun -a2a solutie ar fi sa las flash-urile pe lupa cu clapeta iar celelalte doaua lupe de lunga sa le conectez la buton separat la fel ca cel de proiectoare si as avea lunga pe buton si flashurile la maneta normal ce sa fac?:D |
Quote:
Mai este o varianta cu releu ! |
2 Attachment(s)
Quote:
oricum deocamdata am si faza lunga si scurta dar pe 2 lupe din 4 |
17 Attachment(s)
cateva poze in plus,poate gasim si un fotograf bun,deocamdata astea cu telefonul
poze cu interiorul nu prea am pus asa ca atasez cateva,am dat jos volanul Victor pentru ca a crapat pielea de pe el si trebuie refacut, mai trebuie montata plansa de bord nearga si consola,apoi alti saculeti la frana si schimbator |
1 Attachment(s)
Un set de jante oz racing pe 16 albe ar da foarte bine pe ea , si eleronul este superb ;)
|
Pot zice wow .. dar mai trebuie un set de jante si e perfecta !
|
7 Attachment(s)
de ieri avem toti cei 4 ochi functionali
am facut o proba cu jantele de pe masina fratelui:D |
Gandeste'te putin...jantele astea nu sunt cine stie ce...dar se vede clar diferenta intre jante stock si astea.
Masina ta...chiar arata bine..imagineazati'o cu niste jante buzate polisate pe 16 9j...ar fi .. criminala :| |
jante buzate = orgasm
|
Am vazut si eu live in trecere ieri masinuta.Era la Piata Prostitutiei la intalnire.
Se vede foarte frumos. |
:shock: , Felicitari , imi place foarte mult cum arata masina ta , multi km fara probleme
|
frumoasa rau masina.. felicitari ..te vazui azi prin cr :)
|
Quote:
si buburuza ta se prezinta foarte bine, prin Craiova mai stau o saptamana,poate ne mai gasim |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning