![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
|
Quote:
Quote:
tu esti cel care a venit cu dog nu? de ne depaseam ca dilai pe DN1:lol: @AG-20-MCA mersi pentru poze:D |
superba masina omule bv felicitari pt masina ;);) de unde pot sa iau si eu parasolar dala (dacia rally team) esti inscris la club bafta la proiect.
|
Quote:
|
frumos se vedea babuta pe drum;).
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Da pana la urma ce film ai vazut?
|
Quote:
Quote:
Quote:
oricum frumoasa intrunirea dacia clasic, nu regret ca am venit masina pe drum sa comportat bine, nu am reprosuri, pe curbe sta foarte bine iar la viteza nu mai se simte instabila, mai mult de 130 nu iam dat, dar sa comportat bine am mers si 120 constant fara sa zica nimika, ma deranjat ca nu mai vroia sa traga la un moment dat si ca o daduse in balbaiala... problema care azi sa accentuat... maine dimineatza o sa vad ce are, din ce semne da, ar fi o bujie nastrushnica sau o fisa oxidata pentru ca de la 2000 de ture se tureaza balbait exact ca atunci cand ai bujiile fumate |
Ce mai fac tamburii(pardon tampoane,vorba unuia de la mine de la tara "dracii sa le cante") aia mari?Ii imperechezi? :P
|
Quote:
|
Quote:
recunoaste ca ai mers tot drumul cu 80 maxim sa iesi la consum mic, de cate ori ma opream sa va astept tu erai ultimu' iar in Brasov ai ajuns la interval de o oara dupa mine ..... cred ca daca bagai de 2.5 mil benzina pana acolo te spanzurai direct cu cablu de km care oricum iti scartaie :) |
Quote:
|
oricumm conduci ca o baba....=)))
|
merge la consum:poke:
|
Quote:
Quote: