![]() |
Re: CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere)
Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!
Pentru detalii: 07531617899 sau ab77ruf |
Quote:
sper k ti-am fost de folos. |
Salut,
Niste locati unde sa gasesc niste cauciucuri bune de iarna ? Ma gandeam sa incep cautarile cu drumul ce duce spre Bradu |
vrei noi sau SH / resapate ?
|
SH :)
|
cobori din trivale spre centru, dupa ce treci de giratoriul care duce spre stadion, pe dreapta am gait eu anul trecut multe marci si low cost si premium
|
Cumpar 3 cupoane pentru rabla.Doar cu dosar complet si cu verificare la dealer.De preferat din pitesti.Cat mai urgent!!!
|
Duminica seara sa lasat cu ceva la stadion?Ca am vazut ca era si politia prin zona!
|
Quote:
|
Salut stiti pe cineva care schimba luminile de la bord de la logan ?
|
Quote:
in tudor vl dupa ce treci de bazin in dreapta este o baraca albastra, baietii aia iti fac orice legat de lumini, alarme etc. |
sti cumva cat costa ? daca nu oricum o s-a ma duc acolo mai pe seara sau maine.Mersi
|
Quote:
|
Quote:
Sau, si mai bine uite un numar de telefon si ii spui lui ce si cum si ti le face . Lucreaza tot acolo in Tudor la baieti Iulian - 0745763652 . Este de la noi din club si e un baiat de nota 200 . Ti-l recomand cu incredere. |
Weekendul urmator 5-6 iulie un prieten ar efectua urmatorul transport cu duba si platforma: TM - bucale.
Momentan exista clienti pt ceva marfa spre bucuresti, si o masina pe ruta TM - Petrila/Petrosani(HD) Cautam clienti sa completeze ruta, mai ales din zona Olteniei. La intoarcere platforma este ocupata dar duba goala. Pretul pentru transport masina este mai mult decat bun, credeti-ma, moka. Comenzi la telefon: 0721.931.432 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning