![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
Quote:
|
Stiu ca esti fan Mercedes, se vede :), si eu iubesc marca asta dar eu ma refeream la design, personal consider generatia anterioara de Mercedes prea stearsa, prea cuminte cumva, nu inspira o nava amiral ca cea dinainte sau cea actuala. Asta poate fi doar o chestiune de gust personal intradevar. O problema care insa nu este chestie de gust e calitatea, iar Mercedesul a fost pe ultimul loc in trioul asta la generatia anterioara. Iar calitatea e pt mine f importanta cand vb de clasa de lux, ce crezi? Nr de masini vandute nu ma impresioneaza, sunt destui insi cu multi bani dar cu care nu au habar ce inseamna o masina si cumpara bazat pe impuls si brand.
Bafta! |
Quote:
p.s. cu toate ca sunt fan, incerc sa gandesc cat de cat obiectiv ;) |
Septarul fara discutie...intra-ti si voi aici k tot ma cert cu un amic de'al meu pe aceasta tema https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/55031-1310-kadett-caravan.html
|
A8-ul ! ! !
|
toate au limitator de viteza
|
eu aleg s sau a8 .Seria 7 are aceeasi caroserie de ceva timp si mai e si urat
|
S-Klasse pentru motorizari, look si prestanta.
|
S class`ul si`a cam depasit cncurenta de data asta.....bidi, pt ani ei sa zicem asa bmw`ul nu e chiar deloc urat. si cand a aparut pe piata a fost ceva de capul ei...
|
Quote:
|
Quote:
|
Din pozele spion aparute, noul seria 7 arata mai mult a facelift decat a model nou.
|
sssssssssssssss !!!!!!
|
si cu modelul actual de 7ar cam se zvonea ca o sa fie doar o masina mare fara ethicheta si eu sunt de parere ca a facut ceva valuri la vremea ei. si noul monde, mult laudatul mondeo care cica NU are facelift si o sa fie o masina bla bla. o uratenie. modelul precedent era mult peste, si design si calitate. cel de acum e ca o masina turceasca lowcost
|
audi.
sunt subiectiv dar asta e :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning