Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1069-audi-a8-vs-klasse-vs-bmw-seria-7-a.html)

Bogdan_mb 17-10-07 17:35

Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1153380)
S ul nou merge in directia buna.

e tare replica ... poate a8-ul merge in directia buna , asa ca si chestie , uitatate daca din 90` sau poate si mai devreme , mercedesul a cazut vreo clipa din clasa asta in materie de masini vandute....

993turbo 17-10-07 18:24

Stiu ca esti fan Mercedes, se vede :), si eu iubesc marca asta dar eu ma refeream la design, personal consider generatia anterioara de Mercedes prea stearsa, prea cuminte cumva, nu inspira o nava amiral ca cea dinainte sau cea actuala. Asta poate fi doar o chestiune de gust personal intradevar. O problema care insa nu este chestie de gust e calitatea, iar Mercedesul a fost pe ultimul loc in trioul asta la generatia anterioara. Iar calitatea e pt mine f importanta cand vb de clasa de lux, ce crezi? Nr de masini vandute nu ma impresioneaza, sunt destui insi cu multi bani dar cu care nu au habar ce inseamna o masina si cumpara bazat pe impuls si brand.
Bafta!

Bogdan_mb 17-10-07 19:30

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1154149)
Stiu ca esti fan Mercedes, se vede :), si eu iubesc marca asta dar eu ma refeream la design, personal consider generatia anterioara de Mercedes prea stearsa, prea cuminte cumva, nu inspira o nava amiral ca cea dinainte sau cea actuala. Asta poate fi doar o chestiune de gust personal intradevar. O problema care insa nu este chestie de gust e calitatea, iar Mercedesul a fost pe ultimul loc in trioul asta la generatia anterioara. Iar calitatea e pt mine f importanta cand vb de clasa de lux, ce crezi? Nr de masini vandute nu ma impresioneaza, sunt destui insi cu multi bani dar cu care nu au habar ce inseamna o masina si cumpara bazat pe impuls si brand.
Bafta!

pai asa si e , cam toata lumea a recunoscut ca generatia anterioara (W220) a fost un downfall pentru S-class in mare partea din cauza fiabilitatii (electronica cu multe bug-uri, suspensia pneumatica la multe masini se strica destul de repede si costa o avere, etc) dar si asa tot au fost primi in vanzari iar chestia cu multi bani si nu au habar de masini merge mai mult la noi , in alte tari civilizate , unde banul nu vine fara munca, se mai uita lumea pe ce da banii.

p.s. cu toate ca sunt fan, incerc sa gandesc cat de cat obiectiv ;)

Ratzza 22-10-07 00:57

Septarul fara discutie...intra-ti si voi aici k tot ma cert cu un amic de'al meu pe aceasta tema https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/55031-1310-kadett-caravan.html

Florin_Tei 23-10-07 22:12

A8-ul ! ! !

BIDI 02-01-08 20:22

toate au limitator de viteza

BIDI 02-01-08 20:25

eu aleg s sau a8 .Seria 7 are aceeasi caroserie de ceva timp si mai e si urat

ionut_cluj 06-01-08 11:52

S-Klasse pentru motorizari, look si prestanta.

vacaroz 07-01-08 03:55

S class`ul si`a cam depasit cncurenta de data asta.....bidi, pt ani ei sa zicem asa bmw`ul nu e chiar deloc urat. si cand a aparut pe piata a fost ceva de capul ei...

UNLORD 15-01-08 00:46

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1279429)
S class`ul si`a cam depasit cncurenta de data asta.....bidi, pt ani ei sa zicem asa bmw`ul nu e chiar deloc urat. si cand a aparut pe piata a fost ceva de capul ei...

Se coace viitorul serie 7 ca sa isi ia revansa ! :)

alexSHO 15-01-08 09:18

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1293440)
Se coace viitorul serie 7 ca sa isi ia revansa ! :)

in clasa asta as paria pe S fara sa ezit:)

Bogdan_mb 15-01-08 11:26

Din pozele spion aparute, noul seria 7 arata mai mult a facelift decat a model nou.

Alex_55 16-01-08 01:29

sssssssssssssss !!!!!!

vacaroz 16-01-08 19:54

si cu modelul actual de 7ar cam se zvonea ca o sa fie doar o masina mare fara ethicheta si eu sunt de parere ca a facut ceva valuri la vremea ei. si noul monde, mult laudatul mondeo care cica NU are facelift si o sa fie o masina bla bla. o uratenie. modelul precedent era mult peste, si design si calitate. cel de acum e ca o masina turceasca lowcost

Nemilosu 23-01-08 14:54

audi.
sunt subiectiv dar asta e :)

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning