Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Dark Side (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/102799-machetele-mele-dark-side.html)

Racer21 28-09-09 13:54

Re: Machetele mele - Dark Side

Wow, scara mica pentru macheta frumoasa :-) Felicitari!

Darius DMS 29-09-09 16:16

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2646830)
OK,deci Schlesser BBurago iar Passat Welly. Am retinut! Diseara vin cu pozele. ;)

deci,se mai aude ceva?

Dark Side 29-09-09 21:08

Nu. Astazi am facut poze la o noutate.
Nu iti pot spune sigur cand voi face pozele. :(

Dark Side 01-10-09 22:23

10 Attachment(s)
Deci sa va prezint un AUTOart care a costat prea mult pentru cum se aliniaza piesele (bare si praguri) si din ce materiale sunt acele piese (plastic).... :(
Oricum...
Nissan 350Z (Z33) NISMO Type 380RS ~ 2007 ~ AUTOart Performance
O masina speciala. Versiunea de strada a "NISMO Type 380RS-Competition" pentru piata din Japonia. Masina este echipata cu motorul VQ35HR care are pe aceasta masina o capacitate cilindrica de 3800 cc. Motorul dezvolta 350 cp la 7200 de rpm.
Masina este echipata cu discuri de frana Brembo,cu cauciucuri Bridgestone Potenza (245/40R18 pe fata si 275/35R19 pe spate) si cu jante RAYS.
Pretul unui astfel de model este de 5.14 mil. yen (cu tot cu taxe) adica aproximativ $38,695.
Masina sa produs in doar 300 de exemplare (doar pentru piata din Japonia,din pacate )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sa vorbim si despre model un pic.
Am luat acest model pentru ca m-au dat gata jantele RAYS si pentru ca imi place linia clean a caroseriei custom.
Si defapt am luat-o ca sa vad cum se preteaza un AUTOart Performance din seria noua (Espada este Millenium )) ).
Vopseaua este aplicata frumos din cate am vazut. Nu am vazut bule de vopsea sau imperfectiuni. Doar ca intr-un loc anume (nu cred ca il identificati in poze) al caroseriei vopseaua este usor sarita (noroc ca acel punct este mititel) ...
In rest am observat ca barele nu se prea aliniaza corect ceea ce este inacceptabil la acest nivel de calitate. La interior totul e ok! "Cutia" unde se afla vitezometrul,turometrul,presiunea uleiului etc. are forma corecta (la Nissan-ul Fairlady Z HW nu au facut acest lucru) ; volanul,schmbatorul de viteze si frana de mana sunt pictate in doua culori (rosu-negru) chiar frumos!
In rest interiorul este mochetat (lucru vad ca extrem de important pentru acest producator).
Motorul este realizat binisor spre bine. M-as fi asteptat la mai multe detalii sub capota. Mie din pacate acest motor nu imi da impresia de "3D" pe care il cer de la un model de clasa unui AUTOart. In rest este foarte enervanta capota care se incapataneaza sa stea singura deschisa asa ca, pentru a o tine deschisa se ajunge la improvizatii...
Portbagajul este... mochetat.
Piesa de rezistenta din portbagajul orcarui Z33 Coupe, acea bara pe care este "scris" logoul Z se afla aici. Din fericire este o "bara" la propiu nu doar o ridicatura mai mare a podelei portbagajului (cum este la -mai sus mentionatul- model HW). Si aici avem nelipsita si obsedanta mocheta. Din fericire (daca pot spune asa) capota portbagajului sta singura ridicata... dar cred ca nu peste mult timp va trebui si ea tinuta sus cu ceva.
Jantele sunt realizate superb si la fel si discurile de frana (+ etrieri brembo aurii). Din pacat am putut observa la un cauciuc o mica bucata din cauciuc care era in plus ; se pare ca (din cand in cand) chinezii vad la propiu stramb asa ca nu au observat acea bucata de cauciuc in plus...
Farurile si stopurile nu au nituri...
Ahh si dedesuptul machetei este neasteptat de detaliat... (si de asemenea nu este de metal...)
In final va pot spune ca de acum voi cumpara cu o mica (sau mare ??) retinere un AUTOart nou. Totusi la modele pe care le vreau (cu orice pret) nu voi sta pe ganduri chiar daca scrie pe cutie "Plastic with some metal parts".

Numai bine,
DS

alexu_bad_boy 01-10-09 22:31

Deci nu am cuvinte nici nu stiu ce sa mai zic....asta si RX7-ele m-au lasat fara grai....esti tare...bravo

Dark Side 01-10-09 22:49

Citeste descrierea!
Masina pare misto din poze dar din descriere intelegi ce este defapt un AUTOart nou: SCUMP PE DEGEABA! :(

alexu_bad_boy 02-10-09 01:26

sa sti ca eu nu pun mare pret pe detalierea machetei pentru mine e de ajuns sa imi placa....si asta imi place.....oricum pe raft cred ca da bine....

lauTM 02-10-09 15:35

Mercury Marauder ~ 1969 ~ Paul's Model Art Minichamps
S U P E R B A

model collector 02-10-09 17:48

Mie imi place macheta. Cu siguranta un fond inchis si mai multa lumina o puneau mult mai bine in evidenta in foto. La un pret de ocazie poate o alatur si eu hergheliei.

DTH 02-10-09 17:53

Nismo superb :love: mai asteptam si altele 8)

andrew 46 02-10-09 19:12

nismo-ul autoart este bestial!!
bafta

DTH 02-10-09 19:17

Nu am vazut bule de vopsea sau imperfectiuni. Doar ca intr-un loc anume (nu cred ca il identificati in poze) al caroseriei vopseaua este usor sarita (noroc ca acel punct este mititel) ...

Acum am citit tot ce ai scris , am vazut unde este problemuta dar o poti rezolva cand ai timp ..

Dark Side 02-10-09 23:22

:oops:
Quote:

Originally Posted by model collector (Post 2686871)
Mie imi place macheta. Cu siguranta un fond inchis si mai multa lumina o puneau mult mai bine in evidenta in foto. La un pret de ocazie poate o alatur si eu hergheliei.

Nu mai am lumina sa pun... :(
Ambele lampi din casa au fost folosite plus toate luminile din camera aprinse (nu am cine stie ce camera si am si un spot direct spre locul unde fac pozele). Mai multa lumina nu am cum sa fac. Plus ca am bagat putina Ev (+0.7) si ISO ridicat si niste setari pentru bec ca sa iasa ok. Mai mult nu pot momentan...
MDB@: Locul nu stiu cum sa-l acopar oricum nu am de ce momentan. O sa stea masina numai in vitrina ca poze i-am facut iar "vizitatori" n-am care sa vrea sa vada ce "masinutze fara rost" am. ;)
MC@: Pretul pe care l-am dat io a fost pretul unui model nou. FOOOARTE MARE! Daca o sa fie o mokazie pe la 50 de iuro sa-l iei... numai daca e 10000% mint. (Eu am locul ala unde sa luat vopseaua la masina din fabrica caci masina a fost "imbuteliata" super ok la transport).
Andrew46@: Merci !
lauTM@: Si pretul la fel de "superb". Dar oricum cand reusesc sa fac astfel de achizitii scumpe imi zic in minte "las' mai ca dau un ban da' stau in fata..." ; mai ales ca asta e limitata (cea mai limitata din intreaga colectie de fapt 8))
Alexu@: Pe raft da ok doar ca nu stiu unde sa o pun... :)))

Merci all pentru apreciere!
Urmeaza un Wiesmann si maine un Maserati GranTurismo ! :-)

Dark Side 07-10-09 22:35

7 Attachment(s)
Ferrari 430 Scuderia ~ Hot Wheels ~ 1/64;
Ferrari 365 GTS/4 ~ Hot Wheels ~ 1/64.
Din plictiseala poze cu aceste mini-modele.

Gigxy76 07-10-09 23:15

arata bine chiar daca sunt scara mica, doar sunt ferrari.

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning