![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
super misto bej imi plac jentile si culoarea cum merg
|
1 Attachment(s)
Bejdesign: umbra e fff aiurea nu trebuia sa umbli la ea
si zafira mea |
4 Attachment(s)
pls comment + 10 caractere
|
nush ..nu's eu cine stie ce analist sau critic la VT ...dar pt mine L33L00 face cele mai misto masini ...scoate 1-2 VT la sapt ..dar sunt super..cel putin eu raman masca :| idei noi la fiecare masina ...
gj ..ce pot sa zic .. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Fast Cop?!?!?!
|
2 Attachment(s)
Super masina leeloo ! de la mine un saturn :
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ABflug:oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
asta e inceputul meu in VT!
5 Attachment(s)
salut all team!eu sunt cristi ,si am sa expun aici cateva dintre masinile mele;sunt la inceput si va rog sa nu fiti f duri,vreau doar sa spuneti ce parere aveti si unde mai trebuie lucrat.ms mult si va urez drum bun! :-)
|
Mie nu mis se pare k esti beginner.... Beginner sunt eu :P Mie chiar imi plac pozele tale...
|
bai baieti ..de unde ati venit ..:-? mai usor cu offtopicul . Ce legatura are Micutz cu topicul comentarii lucrari :-?
Si vezi ca exzista o regula 1 masina pe zi . |
2 Attachment(s)
pls comment +10caractere
|
Re: asta e inceputul meu in VT!
Quote:
2: Unde sunt discurile de frana? incearca sa iei poze cu jenti dupa masini , ca asa e greu sa faci... 3: Idem 2 5: Kit-ul, jentile puse de tn sunt blurrrrr. Incearca sa faci si tu una da buna. Lucreaza mai mult cu una, si ai grija ca e o regula pe acest thread " o singura masina pe zi" BFT in continuare |
leeloo : destul de bun 206 ........ bv
defecte : cv selecti strambe , intercooler stramb , carbon putin ireal |
2 Attachment(s)
komatsu ...
|
dilio..daca nu faci si un avion degeaba:D mai demult ti'am dat nota 10 pt idee. acum iti dau nota 14 cu felicitari;)
|
prea tare ideea ..si realizarea ..imi place mult :-P . numai lucrari traznite ai :lol:
|
eee nah...a schimbat si el o janta... :) :) :)
prea tare,felicitari :) |
1 Attachment(s)
si zafira mea. .. originalu e mai sus pe undeva ...
|
Quote:
Selectii patratzoase In stanga ambelor roti se vede poza originala si vopseaua originala. La grila nu inteleg ce-ai vrut sa faci, sa mai pui o roata?!? :D |
Quote:
jenti prea luminate si strambe ...grila la fel... + fara reflexii si umbre in ambele cazuri puteai sa decupezi si tu numarul ..elementele cromate si restul obiectelor ce nu trebuiau vopsite... presupun k mai mult de 15 min nu ai lucrat la ce greseli ai ;) mai ai de lucrat ;) bafta |
2 Attachment(s)
am ceva nou sa va arat..........
|
2 Attachment(s)
...........nu inteleg ceva........am mai postat masina asta de 2 ori si mia disparut.........dece?
|
2 Attachment(s)
+10 caractere
|
Quote:
1.tren.............da 2.duba............da 3.excavator.....da 4.avion...........nu 5.elicopter.......nu 3.militie...........da idei beton superbe lucrari! felicitari dilio!!! |
Lilu: ..vezi ca e ceva in stanga la farul stang (stanga mea si a ta :lol:) si oglinda tot din stanga e putin stramba, incearca sa o rotesti un pic tot spre stanga :lol:..goog work ;)
|
Quote:
ex mini, actualmente un porche de clasa mica ... good job bafta |
2 Attachment(s)
Miniul meu :lol:
|
super tare wlady... are faruri de porsche ?:D aaa si la janta fatsa ... ai raschetato asa .. zici k e sparta.... bafta dude!
|
lilu si wlady...unde-i mini-ul???;)
|
Yackone vezi ca se mai intampla sa nu vezi pozele cu toate k ele sunt uploadate
wlady@ - cauciucu fata e taiat cu ciobu partea care atinge asfaltu e f.subtire si partea care intra sub aripa e mult mai gros... farurile alea nuj zici ca plange masina roata fata intra prea mult sub masina si spoileru nu urmareste linia rotunda a masini |
Quote:
|
Bai fratilor :lol: ... am pus doar faruri de porsche si interior
|
Quote:
pai ma wlady daca pui faruri de m3 pe nu clasa C tot mercedes ramane? eu nu prea cred farurile schimba f mult aspectu masini...pri niste simple ploape de ex masina o poti face sa arate ff suparata....nu e nevoie sa pui de la alta masina ceea ce mi se pare o prostie.bafta |
eh...fiecare pe gustul lui..si pot jura ca astea sunt facute la cum se cere pe psu...nu cred ca sunt in masura sa comentez, pentru ca la ultimele comentarii asupra unei masini a lui leeloo am fost facut si prost.....oricum, wlady, spoilerul ala fatza chiar strica toata masina. mult prea patratos. si farurile noi sunt tot foarte curbate, contrastand cu bara fata...
@ra3: dar stopuri de seria 3 pe dacie?:D:lol: |
ra3 era sa zic eu cine e....parca scria ceva la sts la tine stii tu
leeloo nu prea mai seama a mini roata fata e mai mare dekt masina aproape...selectii cam patratzoase in juru farurilor...curu masini e f. aiurea ... nuj l ai facut mai pronuntat...roata fata de ce e f.putin camber? si flapsurile alea pe spoiler dau urat pe bara alba |
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning