![]() |
Re: Constanta - Accidente
7 Attachment(s)
am si eu 3 bucati de aseara.se pare ca sa dat startul la iubiri patimase pe strazile constantei:D.primul accident a avut loc la intersectia mamaia cu soveja<mc donalds>.nu stiu exact firul evenimentului dar e clar ca sa lasat cu daune totale and shit
al doilea accident cel putin la fel de spectaculos a avut loc in jur de ora 1 30 pe una din stradutele care face legatura in b-dul Mamaia si Casa De Cultura.de data asta avem un saab:D,un cielo si una bucata cobra.din cate se pare saab-ul a venit hotarat pe strada si a luat la rand cielo-ul si apoi cobra.las imaginile sa vorbeasca de la sine ultima bubuiala a serii sa intamplat pe primaverii< tomisarii cunosc:D>.un mercedes c class a izbit frontal unul din copacii de pe margine.dauna totala.sper ca pasagerii sunt ok. cam atat pentru moment;) |
La accidentul de la Delfinariu Peugeot 307 albastru venea pe verde dinspre fostul capat al tramvaiului, iar papucul trecea pe Bd. Mamaia insa pe rosu sau a fortat galbenul...Cert este ca mie, cel putin, mi se parea putin baut soferul papucului, dar poate ma insel.
|
in ultimu timp am observat ca foarte multi nu au ce cauta la volan mi-a demonstrat o domnisoara care lucra la arhiepiscopie si din cauza ei de ieri am eu masina pe bara cu "facelift " mai ales pe partea dreapta :))
|
da si tu niste detalii
|
detalii eu bara ,aripa dreapta ,far , armatura bara, semiaripa si ceva pe la roata..... ea : aripa stanga armatura bara ,bara capota ,far,grila fata radiator ....tico care era parcat aipa dreapta far plus semnalizare capota si cam atat ...alte detalii eu prioritate ea nu s-a asigurat si poc :))
|
cred ca o sa`mi pun 30 de centimetrii de spuma de impact pe masina :)) si o sa o dau jos doar in garaj .. cred ca ash bate crunt pe cineva .. sa muncesc la masina luni intregi si sa mi`o faca praf o chioara .. :-<
|
Accident grav in jurul orelor 19 la intersectia Stefan cel Mare cu Bratescu.3 salvari,descarcerarea....neacordare de prioritate din partea unei femei ce venea de pe Bratescu.
|
Quote:
|
Un Logan MCV visiniu nu s-a asigurat, si a fost lovit de Clio care venea regulamentar pe Mihai Viteazul, aruncat intr-un autobuz de pe linia 44, iar din autobuz a ricosat in stalp.
|
de vina ? bine`nteles... O FEMEIE!
|
am vazut accidentul la tv
Astazi la hasdeu .. o skoda cu o ambulanta ... ambulanta era pe contrasens .. asteptam sa vedem la stiri .. e proaspat :D |
proaspete din noaptea asta :
- Aurel Vlaicu , masina intrata in stalp , stalpul cazut la 45% .. circulatia restrictionata pt masini inalte si la ora asta . - hanul piratilor - politist in uniforma si cu pistol se ducea la munca la sectia 2 politie . a calcat un pieton pe marginea drumului si l`a omorat . surpriza , DOMNUL POLITIST , acest adevarat bratz al legii se antrenase biceps triceps cu multe beri inainte se pare .... alcoolemie 1.12 in aerul expirat si aproximativ 4 in sange :) oare or sa`i placa cei minim 7 ani la poarta alba ?? |
un nume al politistului?
|
n`ar fi deontologic din partea mea.. agent 2 trese sectia 2... ar fi meritat sa`i pun numele pe toti stalpii .. mi se pare o nesimtire crunta ca tu sa MERGI cu 1.12 la volan , oricine ai fi . Dar sa ai si uniforma si sa te afli in drum spre munca.. deja e off the wall .
|
e nevoie de un singur cuvant aici ...... ROMANIA :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning