![]() |
|
Re: Diverse discutii
La sala pana sa ma urc in masina mi se facuse rau in plm de durere.
Bine ca am putut sa conduc..., nu ca ar fi fost asta o problema. Conducea unul din voi daca era cazul. Ideea e ca aseara am dat cu unguent si imi trecuse ca lumea, insa e un loc care ma seaca rau rau... Asta e..., trebuie sa-mi treaca, bine ca nu e rupt. |
multa sanatate, man. care picior e? daca e stangul.. baga automata :P
|
Quote:
|
cat a fost scoru ?
|
vezi mah ... si vroiai sa ma bagi si pe mine in jocul tau... faceam entorsa amandoi :):D
|
Nu mah ca mi-am bulit piciorul inainte de fotbal..., cand ne incalzeam ...
E piciorul drept. Pot sa conduc, dar nu ies in oras ca daca stau incaltzat o sa fie strans adidasul si mi se umfla piciorul. Raman la reapos sub supraveghere... Scorul... habar n-am... (dar am dat doua goluri) |
Quote:
|
Sub supravegherea familiei mah..., ca nu sunt la spital :lol:
|
Ai cam fi vrut tu sa fii la spital sub supravegherea unei asistente cu profilul : tanara 24 de ani ... 1 74 .. 95-60-90 .. etc :P:D
|
zi`mi unde gasesc o asistenta de genu`...si promit k o sa ma internez yo...gasesc yo ceva in neregula la mine...si dak nu gasesc...se rezolva:)
|
Putea sa fie si 100 - 60 - 90 ca nu ma suparam. Maama ce mai munceam... :pelvic_th
|
am auzit k oricum cik mi'as lua ban k cik domnle....asa vrea dragos...k a vb cu tng sa'mi dea ban..dak asa sta treaba p aici..........bafta ......yo nu am ce cauta p aici......credeam k totusi e cva cat d cat cva serios...dar....se pare k nu......bafta lume......
|
Quote:
|
si pe tine te-a suparat dragos ? :)))))
|
In primul rand glumeste...si in al doilea rand ce te-am mai suparat eu pe tine mai papagalule!(prodigy)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning