Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 19-01-07 12:14

Re: Diverse discutii

La sala pana sa ma urc in masina mi se facuse rau in plm de durere.
Bine ca am putut sa conduc..., nu ca ar fi fost asta o problema.
Conducea unul din voi daca era cazul.
Ideea e ca aseara am dat cu unguent si imi trecuse ca lumea, insa e un loc care ma seaca rau rau...
Asta e..., trebuie sa-mi treaca, bine ca nu e rupt.

bogdan_wrc 19-01-07 12:45

multa sanatate, man. care picior e? daca e stangul.. baga automata :P

Pitu 19-01-07 13:47

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 704919)
Dragii mei, va anunt ca sunt acasa, cred ca imi iau o zi de medical ca sper ca pana luni sa-mi treaca durerea la picior.
Aseara ma durea mai putin dar azi dimineata cand am pus piciorul jos m-a secat cu o durere de m-a linistit.
Sper ca pana diseara sa fiu ok, daca nu macar pana maine...
Asa se intampla cand mergi mai mult cu masina decat pe jos si uiti cum se merge pe strada...
Mi-am scrantit piciorul... pentru cei care nu stiu. Sau mi-am scrantit entorsa... :lol:
Shchiopatez, insa macar pot sa conduc in caz de necesitate...

daca te a manancat undeva sa joci footbal

tng 19-01-07 14:40

cat a fost scoru ?

Vibe 19-01-07 17:08

vezi mah ... si vroiai sa ma bagi si pe mine in jocul tau... faceam entorsa amandoi :):D

DONU' 19-01-07 17:12

Nu mah ca mi-am bulit piciorul inainte de fotbal..., cand ne incalzeam ...
E piciorul drept. Pot sa conduc, dar nu ies in oras ca daca stau incaltzat o sa fie strans adidasul si mi se umfla piciorul. Raman la reapos sub supraveghere...
Scorul... habar n-am... (dar am dat doua goluri)

tng 19-01-07 17:20

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 705425)
Raman la reapos sub supraveghere...

sub supravegherea cui ?:D

DONU' 19-01-07 17:29

Sub supravegherea familiei mah..., ca nu sunt la spital :lol:

Vibe 19-01-07 19:08

Ai cam fi vrut tu sa fii la spital sub supravegherea unei asistente cu profilul : tanara 24 de ani ... 1 74 .. 95-60-90 .. etc :P:D

kraven_4_all 19-01-07 21:18

zi`mi unde gasesc o asistenta de genu`...si promit k o sa ma internez yo...gasesc yo ceva in neregula la mine...si dak nu gasesc...se rezolva:)

DONU' 19-01-07 21:57

Putea sa fie si 100 - 60 - 90 ca nu ma suparam. Maama ce mai munceam... :pelvic_th

dipsy_007 19-01-07 22:40

am auzit k oricum cik mi'as lua ban k cik domnle....asa vrea dragos...k a vb cu tng sa'mi dea ban..dak asa sta treaba p aici..........bafta ......yo nu am ce cauta p aici......credeam k totusi e cva cat d cat cva serios...dar....se pare k nu......bafta lume......

shantzu 19-01-07 22:50

Quote:

Originally Posted by dipsy_007 (Post 705925)
am auzit k oricum cik mi'as lua ban k cik domnle....asa vrea dragos...k a vb cu tng sa'mi dea ban..dak asa sta treaba p aici..........bafta ......yo nu am ce cauta p aici......credeam k totusi e cva cat d cat cva serios...dar....se pare k nu......bafta lume......

in primul rand nu TNG da ban ;) si nu cred ca are dragos vreun cuvant de zis in asta....nu el alege membrii forumului , asha ca tu poti sa stai aici ca la tine acasa ;)

Vladz 19-01-07 22:50

si pe tine te-a suparat dragos ? :)))))

dragos2900 19-01-07 23:46

In primul rand glumeste...si in al doilea rand ce te-am mai suparat eu pe tine mai papagalule!(prodigy)

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning