![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
Si atunci o masina corect pregatita pt. iarna ar trebui sa functioneze corespunzator.
|
Quote:
Vine sau nu iarna... asta ramane de vazut...noi sa fim sanatosi...si masinile puse la punct... in rest... asfalt curat...si sa ne dam flashuri...din faruri...dar fara xenoane...da???!!!??? :P:P:P |
Quote:
Descuiat din telecomanda, un pumn in stalp, s-a crapat gheata, apoi s-a deschis :)) nt98adu, frumoasa vopseaua :D |
Quote:
|
An 1999, masina a fost revopsita in 2008. Inca se tine bine cu exceptia unei usi infundate. Ce se vede in poza este dupa ce am dat zapada jos de pe ea. Poza nu este prelucrata in niciun fel.
|
Quote:
|
Da:lol: Am vrut sa-i fac cadou un set de stergatoare aero, insa nu am stiut dimensiunea si m-am blocat. Data viitoare.;)
|
Quote:
|
Mersi pt info. Cat m-am tinut si eu sa cumpar pt dreapta ca e putin cam mare si nu sterge bine, dar tot am ezitat ca uitam mereu ruleta :lol:
|
Interesant ce spuneti voi aici!:lol: Eu am pe masina: dreapta mic si stanga cred ca potriveste la Nubira:twisted:
@B-99-SAA merci de info, altfel luam exact ce am pe masina. |
Eu am de logan dar dreapta e un pic cam mare...
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu sunt sigur ca partea cu antigelul e solutia. Nu ingheata dar vara daca se solidifica ala ai mierlito:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning