![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
E o mare duma cu vaccinul asta?!...sunt niste interese pentru altii ca sa faca bani....pana ce nu vad cu ochii mei unul care moare din asa ceva nu o sa cred in vaccin!!
|
Ce ziceti de TTi 775 si antena sirio megawatt 4000 PL ? Si pe unde as putea sa le calibrez si la ce bani ?
|
Eu ti-as recomanda un Midland in loc de TTi, un Midland 220 sau un Midland 48 Plus, nu e mare diferenta de pret intre ele.
De calibrat parca se ocupau cei de la Redzone, acum nu mai stiu. |
Cele recomandate de tine au 4 W ... asta are 10W reglabila.. acum nush.. de ce imi recomanzi Midland? Pentru ca e midland? De obicei brand-ul costa mai mult :)
|
Nu stiu pe ce site te-ai uitat dar au 15w.
|
Danutzu cand deschizi magazinul???...
Am vorbit cu fratetu intr-o seara la telefon despre niste chestii sa facem ceva impreuna si poate sa vorbim vinerea viitoare la stadion k o sa vin si eu!!! |
https://www.youtube.com/watch?v=C6DWvjVjAx4 Imn EuroVision :D:D!
|
promisesem ca pun si pozele cu ea rasturnata..
http://serviciulsecret.blogspot.com/...de-tarcau.html |
Bine zis in reportaj!!!....ai avut noroc ca nu ai patin nimic, din asa "cascadorie"?!
|
Baieti ,ce parere aveti despre Dacia Duster?:-)
|
tot dacie/renault e, indiferent de pretul vanzarii.
calitatea asamblarii lasa de dorit, la fel ca si proiectul, de altfel ca la oricare alt model apartinand brandului |
Quote:
|
vin loganuri aproape zilnic la service si sunt saturat pana peste cap, scarbit de ele? clio e aceeasi petarda, si megane 1 la fel.
cel putin concluzia asta am tras-o eu in 3 ani |
Quote:
|
nu ma refer la fiabilitate, pentru banii care ii dai pe un logan ( varianta de baza ) isi face treaba.
insa, dupa 100000 km te poti astepta la probleme destul de mari cu ele, mai ales la motoarele diesel. piesele sunt foarte scumpe ( ex: radiatoarele - clima + racire - 2500 lei pe origine ), imbinarile sunt prost gandite, pozitii proaste de lucru la ele, tabla proasta ( loganurile din 2004 incep sa rugineasca grozav ), estetic.. cutie de chibrituri. dpdv al sigurantei.. mai bine nu vorbesc, se stramba la fel ca o dacie clasica, tabla/structura f slaba. as putea continua, dar nu cred ca are sens. si apoi.. cum sa dai 12000 eur ( ~17000 eur - leasing ) pe un logan 1.5dci mcv? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning