![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
daca lasa si o diferenta de 2000 de euro pe scaunul din dreapta , acceptam :-P ... defapt ce spun eu , valoarea sentimentala nu se poate cumpara .
|
Quote:
Zorro...adevar graiesti...cu copchii din zilele noastre..eh..ce vremuri taica..cand umblam ca despedicatii pe coclauri..nu ne putea tine nimic si nimeni in casa...poate putin mai tarziu doar, cand au aparut jocurile pe tv :D mario si tancuri :))) |
Quote:
Quote:
Super vreme....cerculete fara numar.... in capat Coca-Cola ...demential !!! P.S. Bogdane TOTUL se poate cumpara cu BANI ....inclusiv sentimentele !!! dar ai sa te convingi de asta ...cand o sa cresti MARE :-P |
Nu inteleg,care-i toata faza cu terenul ala ? :-s
|
ce-s cu posturile astea pe aici ? zorro mai linistete ca nu esti doctorul Cristian Andrei (95/95)
|
Quote:
|
a mea?:)) a mai mers prietena mea ... dar nu chiar de atat de multe ori .. cam o luna a stat pe rampa :"> de acum incolo ai sa ma vezi iar:))
|
Quote:
In sf un post mai pasnik , chiar simpatic....incepi sa-ti revii omule.... cum se repara si masina, si se apropie de strada...cum i-ti revii si tu...normal ;) Pace to all..... |
Quote:
P.S.: Zorro daca l-as fi cunoscut pe crys..... as fi cerut ajutorul dar eu nu cunosc decat 2 oameni din iasi care sunt pe forum si aia au zis ca nu au cum sa ma ajute.......... nici nu vrei sa stii cat m-am chinuit in fata portii sa fac masina si sa scot bucse si pivoti de pe bratul vechi sa le pun pe ala nou |
Quote:
|
e da nu era servicu acolo pe vremea cand ti-au furat bara si farurile CRys Lucreaza acolo la service da maxim 8 luni !
|
Pai de cat timp crezi ca sunt in iasi?....era acolo.Ma rog.Scuze ca nu ti-am terminat golful da am avut probleme pe la facultate si a trebuit sa recuperez si sa fac multe proiecte.
|
EEEE Stai linistit ! Am rabdare:P Inteleg ! Nu-i problema ! IN rest ce mai faci ?
|
2 Attachment(s)
In rest fac chestii de genul asta pentru facultate sa imi mai puna profesorii note:lol:.......
|
Bravo Ai ceva Talent ! Felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning