![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
GOLF: Carbon ireal, in rest majoritatea greselilor de mai sus HONDA: Culoarea ireala, Kiturile puse de tn nu sunt aceasi culoare cu masina, iarasi selectiiii... RENAULT(cred:D): Se vede unde ai scos manerul de la usa, cand ai decupat jeanta ai decupat cu tot cu cauciuc si tziau iesit 2 tipuri de cauciuc pe aceasi roata IARASI selectii cu toporul... Parerea mea e ca mai bine faci una cu mai multa rabdare decat 4 proaste:sad: ;) |
2 Attachment(s)
Un golf 5 mai simplu:oops: :oops: ....Pana raman la begginer raman la chesti simple:oops: ..:arrow: :arrow:
|
Quote:
BFT in continuare la cat mai multe lucrarii :D:twisted: |
Salutare baieti!!! M-AM INTORS dupa un bann destul de lung:D
|
cred ca o sa ti-o iei din nou daca mai faci posturi de genul asta!:lol: ..(nu aveti voie sa faceti posturi care nu se leaga de titlul si regulile topicului) ...(valabil penru toti incepatorii acestui forum) ....ar fi bine sa stergeti posturile astea inutile...inclusiv acest post daca e nevoie! ..
|
2 Attachment(s)
Quote:
ps: e ink in project:D |
2 Attachment(s)
..ma mandresc cu lucrarea asta :P mi se parea asha frumoasa :D :-P
|
Quote:
e concept din cate imi dau io seama ...vad k p o parte e coupe ..si p cealalta parte e sedan.. interesant ...;) vezi k ai uitat ceva. bafta ! |
2 Attachment(s)
stiu k arata mai bine originalu dar am mai exersat si io oleac de brush...:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am terminat si io audi'ul:D io zic k arata binisor:D ;) ast comentarii:D
|
Eleronul e blurry si nu se vede prin geam cum continua :???: plasa cam ireala..in special in stanga (mea) si acolo unde ai lungit tu capota peste grila, e un piculetz stramb! puteai sa acoperi si maneru. Bafta! ;)
|
Quote:
|
Quote:
P.S. poti sa-mi iei sfatul in considerare sau nu... Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Maserati "BiTurbo" New Generation :lol: (cine stie cunoaste) ...facut la foc automat..(e o greseala ff evidenta dar nu mai am kef sa dau update:???: ) ..[vreau sa comenteze un membru VT]
|
in afara de faptul k ai uitat sa refaci interiorul ... sunt un pic km luminate jantele ...
|
2 Attachment(s)
un lupo facand burnout:p
|
Carbon ireal plasa ireala,selectii strambe....si lupo are tractiune fata nu spate:-)
|
lol am uitat soferu:(
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comm .. oare trec cu lucrarea asta care stiu ca nu e de nivelu meu :) dar am lipsa de inspiratie totala .. si e si urata de tunat .. parerea mea .. comm :oops:
|
Quote:
|
mm11ajj: carbonul crezi sau nu dar este ireal. plasa pusa ireal. prag ireal. vopsea ireala. stickere puse ireal. vinyl ireal. jante vopsite ireal. tints'uri ireale. bad boy ireal. pentru burnout ar trebui sa cauti donori ca nu cred ca esti la nivelul incat sa realizezi perfect rotatia jantei:D noroc
|
2 Attachment(s)
mai vin si io cu o lucrre micutza .. de nivelu meu .... dar am mai avnsat :D uitatio .. alfa 159 cu un facelift :D
|
2 Attachment(s)
Aceasta cred ca este cea mai buna lucrre a mea ... desi putin neretusata .. voi mai uploada o vrianta imbunatatita .. pana atunci va prezint PRIMUL MEU C3 :D:D:D:D:D
|
mda fainutza roata spate stramba reflexie pe geam ireal si scuze de off-topic de unde luati donore cu interioare usi deschise etc?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un seat sper k nu se supara cel de la care am luat schita stiu jantele sunt km luminate si neclare da altele nam gasit
offtopic cine are scite de genu asta contactatima la id florin_fasie ms moolt |
@gdsfd - exista o regula de o singura masina p zi k fapt divers ... tocmai pt a evita incepatorii k tine sa puna cazane facuta in 5-10 minute!
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am si eu cateceva de pus
|
Quote:
bafta |
2 Attachment(s)
Am si io un Zafira facut in batjocora....imaginea de baza a fost de calitate zero..:rolleyes2
whatever..aici ii pozeleeee :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning