Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

BoGDaNuVL 25-10-07 18:32

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 1167369)
soryy rog un moderator sa stearga celalat post sunt beginer si nu ma stiu la brush:( da uitati niste lucrari:sad:

BMW: IrealA Toata masina: Culoarea parbrizului mai trasparenta ( mai scadei opacitatea), deasupra farurilor nu stiu ce ai vrut sa faci ? carbon? , selectzi patratoase, radiator ireal.

GOLF: Carbon ireal, in rest majoritatea greselilor de mai sus

HONDA: Culoarea ireala, Kiturile puse de tn nu sunt aceasi culoare cu masina, iarasi selectiiii...

RENAULT(cred:D): Se vede unde ai scos manerul de la usa, cand ai decupat jeanta ai decupat cu tot cu cauciuc si tziau iesit 2 tipuri de cauciuc pe aceasi roata IARASI selectii cu toporul...

Parerea mea e ca mai bine faci una cu mai multa rabdare decat 4 proaste:sad: ;)

Boycu 25-10-07 18:47

2 Attachment(s)
Un golf 5 mai simplu:oops: :oops: ....Pana raman la begginer raman la chesti simple:oops: ..:arrow: :arrow:

BoGDaNuVL 25-10-07 18:55

Quote:

Originally Posted by Boycu (Post 1167703)
Un golf 5 mai simplu:oops: :oops: ....Pana raman la begginer raman la chesti simple:oops: ..:arrow: :arrow:

BluRR :D Spoilerul, capota unde ai facut Badboy Bonnet si pragul :D in rest ok
BFT in continuare la cat mai multe lucrarii :D:twisted:

RapJustin 25-10-07 20:28

Salutare baieti!!! M-AM INTORS dupa un bann destul de lung:D

EaGle 25-10-07 20:33

cred ca o sa ti-o iei din nou daca mai faci posturi de genul asta!:lol: ..(nu aveti voie sa faceti posturi care nu se leaga de titlul si regulile topicului) ...(valabil penru toti incepatorii acestui forum) ....ar fi bine sa stergeti posturile astea inutile...inclusiv acest post daca e nevoie! ..

RapJustin 25-10-07 20:49

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1167902)
cred ca o sa ti-o iei din nou daca mai faci posturi de genul asta!:lol: ..(nu aveti voie sa faceti posturi care nu se leaga de titlul si regulile topicului) ...(valabil penru toti incepatorii acestui forum) ....ar fi bine sa stergeti posturile astea inutile...inclusiv acest post daca e nevoie! ..

ete na... soarta...

ps: e ink in project:D

Crimz-vT 25-10-07 20:53

2 Attachment(s)
..ma mandresc cu lucrarea asta :P mi se parea asha frumoasa :D :-P

keemo 25-10-07 20:58

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1167938)
ete na... soarta...

ps: e ink in project:D

..mda .. interesant proiect...
e concept din cate imi dau io seama ...vad k p o parte e coupe ..si p cealalta parte e sedan.. interesant ...;) vezi k ai uitat ceva.
bafta !

keemo 25-10-07 21:23

2 Attachment(s)
stiu k arata mai bine originalu dar am mai exersat si io oleac de brush...:???:

RapJustin 25-10-07 21:24

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1167959)
..mda .. interesant proiect...
e concept din cate imi dau io seama ...vad k p o parte e coupe ..si p cealalta parte e sedan.. interesant ...;) vezi k ai uitat ceva.
bafta !

intr'o parte e originalul si intr'o parte coupe..

Kolegosu' 25-10-07 22:27

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1168011)
intr'o parte e originalul si intr'o parte coupe..

Se referea la faptul ca ai uitat sa elimini si stalpul din interior al gemului lateral ... ;) Cum ai facut in partea vizibila exterioara ;) bafta

keemo 25-10-07 22:28

Quote:

Originally Posted by Kolegosu' (Post 1168149)
Se referea la faptul ca ai uitat sa elimini si stalpul din interior al gemului lateral ... ;) Cum ai facut in partea vizibila exterioara ;) bafta

exact....:icon_kiss

RapJustin 26-10-07 10:28

Quote:

Originally Posted by Kolegosu' (Post 1168149)

ooo da... mc k m-ai informat.. acolo chiar k nu m-am uitat =))))

RapJustin 26-10-07 12:52

2 Attachment(s)
am terminat si io audi'ul:D io zic k arata binisor:D ;) ast comentarii:D

EaGle 26-10-07 14:09

Eleronul e blurry si nu se vede prin geam cum continua :???: plasa cam ireala..in special in stanga (mea) si acolo unde ai lungit tu capota peste grila, e un piculetz stramb! puteai sa acoperi si maneru. Bafta! ;)

RapJustin 26-10-07 14:12

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1169020)
Eleronul e blurry si nu se vede prin geam cum continua :???: plasa cam ireala..in special in stanga (mea) si acolo unde ai lungit tu capota peste grila, e un piculetz stramb! puteai sa acoperi si maneru. Bafta! ;)

mc de observatie ... o sa ma straduesc mai mult data viitoare:D

Kolegosu' 26-10-07 14:12

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1168917)
am terminat si io audi'ul:D io zic k arata binisor:D ;) ast comentarii:D

Sfatul meu : Nu mai folosi Smudge tool in zone unde poti foarte usor sa combini mai multe culori si sa strici toata munca :-S ma refer aici in zona stalpului interior al geamului spate acolo puteai sa selectezi zona si sa bagi un clone stamp.

P.S. poti sa-mi iei sfatul in considerare sau nu... Bafta !

RapJustin 26-10-07 14:14

Quote:

Originally Posted by Kolegosu' (Post 1169024)
Sfatul meu : Nu mai folosi Smudge tool in zone unde poti foarte usor sa combini mai multe culori si sa strici toata munca :-S ma refer aici in zona stalpului interior al geamului spate acolo puteai sa selectezi zona si sa bagi un clone stamp.

P.S. poti sa-mi iei sfatul in considerare sau nu... Bafta !

o sa il iau... vreau sa avansez in vt:D mc mult:D

MM11AJJ 26-10-07 14:32

Quote:

Originally Posted by BoGDaNuVL (Post 1167665)
BMW: IrealA Toata masina: Culoarea parbrizului mai trasparenta ( mai scadei opacitatea), deasupra farurilor nu stiu ce ai vrut sa faci ? carbon? , selectzi patratoase, radiator ireal.

GOLF: Carbon ireal, in rest majoritatea greselilor de mai sus

HONDA: Culoarea ireala, Kiturile puse de tn nu sunt aceasi culoare cu masina, iarasi selectiiii...

RENAULT(cred:D): Se vede unde ai scos manerul de la usa, cand ai decupat jeanta ai decupat cu tot cu cauciuc si tziau iesit 2 tipuri de cauciuc pe aceasi roata IARASI selectii cu toporul...

Parerea mea e ca mai bine faci una cu mai multa rabdare decat 4 proaste:sad: ;)

geamu masinii asa a fost nu lam modificat uitate pe originala

RapJustin 26-10-07 14:59

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 1169060)
geamu masinii asa a fost nu lam modificat uitate pe originala

sry... da u la bmw'u ala nici intercooleru nu te-ai straduit oealk sa il pui central... are dreptate k e ireala....

EaGle 26-10-07 15:49

2 Attachment(s)
Maserati "BiTurbo" New Generation :lol: (cine stie cunoaste) ...facut la foc automat..(e o greseala ff evidenta dar nu mai am kef sa dau update:???: ) ..[vreau sa comenteze un membru VT]

Ace Axel 26-10-07 17:01

in afara de faptul k ai uitat sa refaci interiorul ... sunt un pic km luminate jantele ...

MM11AJJ 26-10-07 18:16

2 Attachment(s)
un lupo facand burnout:p

Under VT 26-10-07 18:25

Carbon ireal plasa ireala,selectii strambe....si lupo are tractiune fata nu spate:-)

MM11AJJ 26-10-07 18:25

lol am uitat soferu:(

Quote:

Originally Posted by Under VT (Post 1169471)
Carbon ireal plasa ireala,selectii strambe....si lupo are tractiune fata nu spate:-)

carbon ireal? uitate se vede si reflexi si ii race edition tractiune spate:P

RapJustin 26-10-07 18:31

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 1169478)
carbon ireal? uitate se vede si reflexi si ii race edition tractiune spate:P

mah carbonu chiar k e ireal... n-ar rost sa comentezi dejaba... si majoritaea lupo inafara de alea de racing... au tractiune fatza... ma indoiesc k ala ar fi de racing =)))

Crimz-vT 26-10-07 18:46

2 Attachment(s)
comm .. oare trec cu lucrarea asta care stiu ca nu e de nivelu meu :) dar am lipsa de inspiratie totala .. si e si urata de tunat .. parerea mea .. comm :oops:

MARI_NSL 26-10-07 19:13

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1169489)
mah carbonu chiar k e ireal... n-ar rost sa comentezi dejaba... si majoritaea lupo inafara de alea de racing... au tractiune fatza... ma indoiesc k ala ar fi de racing =)))

incearka sa nu mai faci atatea posturi asa aiurea . ca poate te intorci din nou in vacanta :lol:

Trickz 26-10-07 20:24

mm11ajj: carbonul crezi sau nu dar este ireal. plasa pusa ireal. prag ireal. vopsea ireala. stickere puse ireal. vinyl ireal. jante vopsite ireal. tints'uri ireale. bad boy ireal. pentru burnout ar trebui sa cauti donori ca nu cred ca esti la nivelul incat sa realizezi perfect rotatia jantei:D noroc

gdsfd 27-10-07 05:50

2 Attachment(s)
mai vin si io cu o lucrre micutza .. de nivelu meu .... dar am mai avnsat :D uitatio .. alfa 159 cu un facelift :D

gdsfd 27-10-07 07:58

2 Attachment(s)
Aceasta cred ca este cea mai buna lucrre a mea ... desi putin neretusata .. voi mai uploada o vrianta imbunatatita .. pana atunci va prezint PRIMUL MEU C3 :D:D:D:D:D

MM11AJJ 27-10-07 11:16

mda fainutza roata spate stramba reflexie pe geam ireal si scuze de off-topic de unde luati donore cu interioare usi deschise etc?

RapJustin 27-10-07 11:26

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 1170276)
mda fainutza roata spate stramba reflexie pe geam ireal si scuze de off-topic de unde luati donore cu interioare usi deschise etc?

din alte poze cu masini... si le adaptezi pt masina u:)

MM11AJJ 27-10-07 12:11

2 Attachment(s)
un seat sper k nu se supara cel de la care am luat schita stiu jantele sunt km luminate si neclare da altele nam gasit

offtopic cine are scite de genu asta contactatima la id florin_fasie ms moolt

Ace Axel 27-10-07 12:55

@gdsfd - exista o regula de o singura masina p zi k fapt divers ... tocmai pt a evita incepatorii k tine sa puna cazane facuta in 5-10 minute!

Crimz-vT 27-10-07 13:25

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 1170336)
un seat sper k nu se supara cel de la care am luat schita stiu jantele sunt km luminate si neclare da altele nam gasit

offtopic cine are scite de genu asta contactatima la id florin_fasie ms moolt

ASTA E LUCRAREA MEA .. ! UITATI WIPU ! ! Nu esti in stare sa o faci u? ! nu imi place ca ai copiat .. asha ca te rog sterge tot :) oricum arata oribila si e un proiect neterminat ..

Reme 27-10-07 13:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1167554)
reme da`mi si mie subaru stock de la tine din semnatura pls...
bafta

uite-o salutari! ;)

Drcrazy-Tuner 27-10-07 13:51

2 Attachment(s)
am si eu cateceva de pus

keemo 27-10-07 19:19

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1170477)
uite-o salutari! ;)

ms omule..
bafta

Bejdesign 27-10-07 22:52

2 Attachment(s)
Am si io un Zafira facut in batjocora....imaginea de baza a fost de calitate zero..:rolleyes2

whatever..aici ii pozeleeee :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:07.

- Copyright 2026 4Tuning