![]() |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
Nu are nimeni nici o parere legat de situatia de mai sus putin? Nu as vrea sa depun cerere la anaf pt adeverinta, sa primesc ca taxa nu e recuperata iar apoi sa imi refuze restituirea ei chiar daca o sa am castig in instanta! Ar fi posibil? Nu s-a confruntat nimeni cu asa ceva? Nu a vandut nimeni nici o masina in timpul procesului de recuperare a taxei?
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina aia nu o vei vinde in modul asta.Cand a fost sa imi cumpar masina si am sunat pe cineva si mi-a zis ca a depus dosarul ca sa recupereze taxa am dat inapoi total,stiam ca vrea sa imi dea teapa si m-am lasat batut.
Mai bine astepti sa recuperezi taxa si scazi din pretul masinii cat ai luat inapoi. |
Quote:
|
Quote:
daca nu informezi omul ca tu recuperezi taxa si ii dai adeverinta ca este platita si el o cumpara,asta se numeste teapa...pentru ca el cumpara masina de la tine,o inmatriculeaza,iar cand va vrea sa o vanda,o va vinde pe pret de neinmatriculata pentru ca tu ai luat taxa inapoi si cel care o va inmatricula va trebui sa platesca taxa.... |
Quote:
|
Daca ai informat omul, nu este teapa. EL cumpara masina fara sa se gandeasca ca o sa o vanda vreodata...:idea:
|
Buna ziua,
Va rog ajutati`ma intr`o problema: Am actionat in instanta ilegalitatea taxei auto in 2011, la care am primit instiintare ca taxa platita imi va fi restituita + dobanda. Opozitia a facut desigur recurs asupra dobanzii (fiind destul de mare) si a castigat. Din pacate am avut un avocat ce nu s`a ocupat deloc de dosar, si nu am mai facut recurs in privinta dobanzii. Am sunat la tribunal pt a cere detalii asupra dosarului si am fost instiintat sa astept rescrierea dosarului, ce inca nu a fost efectuata. Am prins astfel o pasa proasta, deoarece toata lumea de la tribunal, inclusiv curtea de apel este in concediu, aparent. Va rog daca ma puteti lamuri cum pot grabi procesul de a`mi recupera suma platita. Sunt cam urgentat de faptul ca intr`o luna voi parasi tara. |
Imi puteti spune va rog la Dacia Logan 2009 1.5 DCI cu I rosu ( ca vad ca se poarta :) ), ce emisii de co2 are, (g/km)? Doresc sa cumpar una si nu are platit timbru verde si trebuie sa trec emisiile de co2 ca sa pot face calculul taxei.
Va multumesc! |
taxa e prea mare la un logan din 2005,mai ales ca e diesel.
Are un vecin un logan din 2005 si nu are taxa platita,a lui e benzina si e taxa undeva la 1500 euro,deci la diesel va fi mai mare. |
euro 4, 120 co2, 603 euro
|
euro 4, 120co2, 603 euro
|
taxa e prea mare la un logan din 2005,mai ales ca e diesel.
Are un vecin un logan din 2005 si nu are taxa platita,a lui e benzina si e taxa undeva la 1500 euro,deci la diesel va fi mai mare. |
Probabil s-a mai pus intrebarea asta pe forum dar nu o gasesc! Cine plateste in momentul de fata timbru verde (sau cum s-o numi), cumparatorul sau vanzatorul? Daca doresc sa cumpar un logan 2009 de la primul proprietar, iar acel prim proprietar in 2009 cand a cumparat masina, probabil nu a platit taxa de prima inmatriculare, pentru masinile noi nu se plateste. Mai trebuie platita taxa de timbru verde in momentul asta?
Va multumesc ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning