![]() |
|
Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
O s-o faci si mai frumoasa, o mai urci un stagiu:-), poate mai intervin si alte modificari pe percurs....spor la treba.
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
De aceea m-am si hotarat sa nu mai ies cu ea tot timpul si sa ma axez mai atent asupra detaliilor si pe "conservare"..:rolleyes2 Multumesc, deasemenea multa bafta si tie, imi place f mult ce faci cu Sportiva..si a ta va fi o piesa grea peste ceva vreme8) |
Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
http://www.jom.de/products/gb/Exteri...universal.html Poate iti vine o idee... :)
|
Mai Bogdane, ai ajuns vedeta prietene. Te-am vazut la Antena 1. I-a placut lui Mitoselu Dacia ta? :lol: :lol:
|
felicitari pentru tot ceea ce reusesti sa faci bijuteriei tale!!bafta in continuare!...
PS:ti-am trimis un PM |
Quote:
|
Da :lol: M-am uitat dupa Gordini dar nu am vazut-o
|
pai atunci sa asteptam pana isi actualizeaza aia de la antena 1 arhiva la emisiune :D sa o poata vedea toata lumea:D(m-am uitat eu acu' pe sait si nu e emisiunea din seara asta)
|
la ce emisiune ?
|
Intradevar, au filmat la noi in service cei de la Antena 1, de la Aruncati din tren, a venit Mitoseru si Andreea Spataru dar masina mea nu era pe locul ei obisnuit de parcare(unde ar fi fost surprinsa in cadre)..oricum nu era deloc prezenta, statea la garaj.
Emisiunea a fost aseara(9.11.2009) dar la noi au taiat f mult la montaj..abia am aparut o data:rolleyes2 Dar hai sa nu dezvoltam pe acest subiect, sa nu fie offtopic;) |
5 Attachment(s)
Se adauga una bucata banda izolatoare pentru serpisori, cu insertie de grafit(cea mai buna pe care o aveau la Racing Nick)..ca tot am sa dau jos evacuarea cand am sa montez carburatoarele..8)
|
cat a fost rola?:D vroiam sa-mi iau si eu asa ceva:) sa pun intr-o parte la galerie nu la toata:)
|
Quote:
|
Bogdane era si mai buna banda(Generation 2, poti verifica) la cei de Racing Nick, doar ca la tine nu mergea alta culoare si atunci nu puteai pune aurie ca nu mergea culoarea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning