![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
Am si eu unul d-asta in garaj, din gresala, dar ma gandeam ca e o porcarie :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor cand vine zapada aia mult asteptata si prin buc? :rolleyes2
|
Se lasa asteptata :cry:
Ori iese soarele, ori zapada, e oribil asa. Plange Tico in parcare, zice ca vrea pe partie :)) |
A se sterge. Net bug :???:
|
Ba nene spray-uri ne spary-uri, tot inchiderea e sfanta. Am vazut la 1 mil si ceva in real set inchidere plus alarma, eu zic ca merita investitia pt cei care nu au. sa nu mai stai sa dezgheti yale si alte lucruri, imi aduc aminte ca la dacie puneam gura si suflam :))).
App georulz am facu vu meteru dar cred ca as avea nevoie de ajutor in electronica, am incercat sa afc o schema cu diode si rezistoare dar mi-a reusit partial:)) |
Quote:
Era gheata de 1cm imprejurul masinii, era sigilata, si totusi s-a deschis intr-o secunda :)) |
eu ma gandesc sa dau cu sare pe parbriz seara:)))
|
sau sa pun niste folie daia de alimente si dim doar sa trag de ea:))
|
Quote:
Adica vu-metru cu leduri, nu? Sa imi arati si mie pe mess schema... Quote:
|
geo nu, dala analog, dar inainte sa il conectez la boxa trebuie sa ii fac un circuit ca sa indice3 cum trebuie. Referitor la iarna, am citit in problema mea cu chederele ca daca le dai cu silicon nu se mai lipesc:) si deschizi usa fara greata
|
3 Attachment(s)
In Piatra Neamt e iarna in toata regula si totusi cheia s-a potrivit, a actionat si usa nu s-a lipit. Yalele si broastele au fost tratate cu WD40 si vaselina de la Castrol, iar chederele cu un simplu silicon de bord.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning