![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
1 intrebare asa la o cafea ... ce stiti de serviceul auto de vis a vis de ssa ? (ciubotariu sau ceva de genu)
|
cam toata lumea spune de bine...
|
Sunt vecinii mei si pot spune ca de cand m-am mutat cu sediul la ssa, ne-am imprietenit suficient cat sa pot spune ca-i recomand cu incredere
|
multumesc frumos pentru raspuns, maine am o verificare la ora 10... sper sa fie ok...
|
Quote:
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu 2 proiectoare (de alea mari 1500w-3000w) imprumut???
|
vand fordul dupa ce il repar
toate piesele noi. daca e cineva interesat sa il cumpere cu 5000 eur, pm sa aleaga tipul de vopsea, spoilere, faruri, etc. momentan ma gandeam la un cameleon ( albastru/visiniu ) |
Stii cat costa vopseaua cameleon pentru Fordul tau ?:)) Cam jumate din banii pe care ii vrei tu pe masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
adevarat.
dar masina iese la fel cum a fost inainte, cu 1000 eur in minus la pret, + posibilitatea de a alege unele elemente de caroserie si vopseaua. motorul nu a fost atins, toate piesele vor fi schimbate maine ( exceptie cupola/parbriz ). totusi, daca cineva e interesat, poate sa si supravegheze progresul lucrarii. |
si asta pe cuvantul tau de cercetas :twisted:
cam 5000 e pretul normal, daca are "antecedente" nu stiu daca reusesti, dar fiecare e liber. Si asa vad de exemplu pe autovit ca sunt o gramada cei care strica preturile. |
2600 lei toate piesele noi ( asta la pretul meu )
|
Si-a facut cineva vaccinul contra gripei porcine?:-)
|
eu nu, nici nu il fac..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning