![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
eu am renuntat la patche-uri si joc sa termin jocu odata pe normal si dupa aia probl revin la patche-uri... l-am batut pe cel de pe 1 din clubu 3 (rosu) si mai am pana la roc dar nu ma arunc inainte...am 3 masini, einvagen 110gtk, emer nous si un furrano castigat la un pink slip...desii am 3 masini numa un motor care este umblat de pe einvagen si anume un v10 de 900ps! defapt nu e 100% pe corect jocu ca am folosit slrr editoru' sa pot pune orice motor pe orice masina! nu am acuma poze dar o sa pun daca nu mi lene :| bafta
|
3 Attachment(s)
My business car 8)
BMW 760 Li V12 : |
Traiesti pe picor mare!:lol:
|
are cineva motor Toyota Supra 2JZGE pe GOM nu mai este fisieru si mi-ar trebui :) ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sper sa raspunda userii de pe Gom-team la intrebariile mele si enervante. :D
Interiorul lui Miki,asta ramane,arata fain ceasuriile cu albastru+rosu. ;) |
Quote:
|
Quote:
@Tnx Sergiu :oops: |
Quote:
ms sper sa fie ca ala de pe Gom :-?? |
am nevoie de 3 decaluri, C West, MODERNimage si GTwing... plss am un WIP :D
|
1 Attachment(s)
Sper ca te poit ajuta daca C west =West coast Costumes
|
sergiu ce pot sa zic...bravo tie frate....o sa fac si eu in curand poze cu seria 7 al meu si va arat ce progres am facut...tot acolo sunt si eu am terminat de texturat sasiu la seria 7 acuma ma apuc de sasiu la dacie....bafta all si success la joc in continuare
|
Sergiu...turometrul si kilometrajul ar fi dat mai bine rosu :) iar desplay-ul de la computerul de bord albastru asa cum e acuma :) stii cum arata real ca ai vazut la mine doar :P observ ca este acelasi bord :P in rest ce sa zic, bravo baieti de munca depusa si de rezultate :)
|
Quote:
|
Am facut unu si cu alb si portocaliu, dar Sergiu l-a ales pe asta cu albastru ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning