Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

CT-84-DiN 14-02-08 22:01

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

cum o zaresc te tin la curent :)

sonykel 14-02-08 23:19

si detectoru de radar o vede??? sau ce *** radar e ala...

ct-13-SHP 14-02-08 23:46

da de dacia aia albastru inchis cu nr de MAI...era parcata pe mircea in fata la pompieri...avea aparatu foto pe bord si era acoperita cu o cutie de carton...

GABBY_ 15-02-08 10:26

dimineata aveti grija la trecerea de pietoni de pe lapusneanu intre dacia si bulevard .ahf isi face treaba acolo si rade permise intr-o veselie

sonykel 15-02-08 10:40

te opreste pe loc sau iti vine acasa??? ca am trecut azi de vreo 3ori=))

kirin 15-02-08 12:13

Quote:

Originally Posted by ct-13-SHP (Post 1358052)
da de dacia aia albastru inchis cu nr de MAI...era parcata pe mircea in fata la pompieri...avea aparatu foto pe bord si era acoperita cu o cutie de carton...

era aseara in mamaia pe la idu . prima oara am zis ca are unul la masina stroboscoape la cum flashuia blitz-ul radarului la cardul de masini care a trecut inaintea mea.

CT-89-POT 15-02-08 13:25

yo aseara am trecut pe acolo cu 190 am taiat si linia continua :-s sper sa nu-mi rada permisu. ah da dimineatza iau permise la trecerile de pietoni m-au lucrat si pe mine pe soveja colt cu barbu delavrancea la eden. :(

sonykel 15-02-08 13:33

eu aseara am ars siguranta de la detector si azi am mers fara =)) sper sa nu fi luat nimic am mers potol... ps de cand sa stricat detectoru mi-a scazut consumu :lol:

GABBY_ 15-02-08 13:39

ala la trecerea de pietoni te opreste la 100 m dupa ce ai trecut,da prin statie si coboara din masina sa ti-o dea :))

CT-00-DNS 15-02-08 18:00

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 1358902)
yo aseara am trecut pe acolo cu 190 am taiat si linia continua :-s sper sa nu-mi rada permisu. ah da dimineatza iau permise la trecerile de pietoni m-au lucrat si pe mine pe soveja colt cu barbu delavrancea la eden. :(

Si intreba cineva oare ce si din ce motive se mai intampla accidente weekendul asta..

LKS 15-02-08 18:05

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 1358902)
yo aseara am trecut pe acolo cu 190 am taiat si linia continua :-s sper sa nu-mi rada permisu.

Eu sper sa ti-l rada...poate e doar parerea mea ..

Scoop 15-02-08 20:43

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1358923)
eu aseara am ars siguranta de la detector si azi am mers fara =)) sper sa nu fi luat nimic am mers potol... ps de cand sa stricat detectoru mi-a scazut consumu :lol:

Nu-l mai repara atuncea :-P

Psycho 15-02-08 21:04

Maine vine caravana ralitatea tv si acr ... care afla unde se posteava ... scrieti aici da s-ar putea sa fie pe langa primarie ceva ...

Scoop 15-02-08 21:09

Ne intalnim ceva inainte sa ne ducem asa gloata peste ei? ^_^

CT-89-POT 15-02-08 23:30

eu sper sa nu mi-l rada k sunt mort fara permis

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning