![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Imi pare rau pentru tine ocaruntu....eu chiar stiu cum e ca am ramas fara bara si fara faruri(si am capota badboy ma mir ca a ramas,si nu imi dau seama cum a reusit sa scoata farurile). |
Quote:
|
Quote:
:twisted: glumesc desigur :evil: Dar sa-ti fure spoilerul...farurile....asa ceva n-am mai auzit. ( poate dintr-un service unde ai abandonat masina, sau poate avea prinderi la spoiler din alea sport cu 2 clame , sau doar ai parcat mai la dos, numai tu stii....poate ne spui cam de unde ti le-a furat, de curiozitate.Cel putin 10 min dureaza sa dai jos un far, la foc automat daca cunosti macar tipul de prindere si vii cu trusa pregatita. :lol: Pace to all. |
Daca e colegu cui i-am vandut eu bara , a intrat intr-o bordura in intersectie la terom si a strambat bratu la masina. A lasat masina parcata pe calea chisinaului si acolo au curentat-o hotii si de bara si de faruri ! era un e36 modificat cu bara de e46 !
@zorro6299 tot eu i-am facut rost si de faruri :) ! |
Quote:
Normal ca tot tu i-ai facut rost si de faruri.....:-P doar a avut si faruri BMW ul omului nu ???? :twisted: cum i le-ai luat la " set" i le-ai dat inapoi tot la set :-P Sigur baieti de prin tomesti l-au faultat de spoiler si faruri :idea: asta e !!! |
un coleg dintr-un forum al marcii , s-a sculat a 2-a zi cu oglinzile laterale la un S3 in minus ;) . am auzit ca altii se trezesc cu masinile pe butuci , fara roti .... deci trageti voi concluziile , eu am ramas la audi odata fara toate capacele , alta data fara literele de pe spate , si acum muuulti multi ani , cand era masina supersmechera , fara geam si casetofon . cand a sunat tata la politie , a zis gaboru ca vine , dar a venit din p.... .
|
Quote:
|
nu loco ... asta cand il prinzi il te urci cu roata de pe spate pe mainile lui .. si dai telefon la politie ... si pana vin ei mai faci hata-hata pe bancheta...
|
:)) de l'as gasi ...
|
pe dealuletzu meu tocmai a parcat o masina suspecta , care-i prima data cand o vad in zona asta (golf 3 alb , is 85 FUG) , am notat aici ca sa nu uit , daca vad ca lipsesc chestii de la masinile din cartier .
|
ala l-am vazut plimbandu-se prin dacia ...:)
edit: LCO da de la politie nimic ? de oriunde .. vreo informatie? cred ca zorro se va face detectiv:)) |
Quote:
Demon...mai degraba Bogdan e detectiv decat mine :lol: A fost o simpla intamplare cu BMW ul lui LCO, ca l-a lasat pe drumul meu spre casa...in rest..nu vad legatura :lol: dar nu-i o idee rea sa ma fac decectiv...poate-ti gasesc si tie cateva obicee " necurate" si te " inscriu la facultate " stii tu...care din Copou pe stga :twisted: Pace to all.... P.S. Bogdane baza-i la tine cu paza si ordinea-n dealu T.Cucu. !!! ;) Dar ce ne facem cat esti tu plecat la scoala ??? ai pe cine lasa inlocuitor ??? mare problema MARE !!! Sa nu-ti fure baietii "bijuteria".....am inteles ca se da pe ea....un bon transmitibil de 38 mil acum....afacere mare ;) |
Quote:
Quote:
|
maai ,baieti , pe dealul acela ne-am petrecut , noi cei din str pantelimon copilaria , acolo jucam fotbal , la barele alea 2 galbene sau mai sus langa gardul viu ... si acuma imi amintesc cum iesea nenea de la casa de pe deal si ne zicea ca ne sparge mingea daca nu plecam ... frumoase amintiri :))
Golfu plecase pe la 11 , cand m-am dus sa ma uit pe geam , nu mai era . LE : fiecare om care locuieste in acest cartier , nu-i DELOC de acord cu rahatul ala de palat de justitie aici . |
Quote:
Oricum suntem printre putinele tari in care exista avertizarea "NU CALCATI IARBA " .... nu am vazut asa lege in nici o tara din Europa , doar noi avem :-P La altii exista inversul....invitatii la plimbari pe iarba ....dar inca o data ajung la trista concluzie ca nu m-am nascut in locul potrivit :sad: "Golfu plecase pe la 11 , cand m-am dus sa ma uit pe geam , nu mai era ." ...frate, tu ai ramas in locul mosului care va spargea mingea :-P:-P:-P ...ce te faceai daca-ti disparea Audi-li :-P si-ti lasa "jaful de golf3 "la schimb :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning