![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@wlady - Supra - mai e beton wide body kittul, doar mici greseli, care ma rog se pot trece cu vederea, cum ar fi jantele un pic blurry, manerul de la usa e cam aiurea facut (cred ca mergea mai negru la interior ;)), si zic eu ploapele (nu isi aveau rostul)
@Andrey2003 - Golf GTi - e simplutza, ai facut o masina reala pe care au mai facut-o si cei de la fabrica, ca lucrare e bine facuta. poate ar fi mers niste plooape, o fibra de carbon, un intercooler etc. oricum bafta pe viitor! @gdsfd - A2 - asa si asa...jantele mie mi s epar un pic blurry, cel putin aia de pe spate, farurile is cam ireale, si spoilerul fata e cam stramb. Spor la treaba pe viitor! |
1 Attachment(s)
lam refacut .. convertible . mai scurt .. farul putin retusat ..da am scos fundalu ca ma stresa..
|
Quote:
|
Daca io am selectii din topor e pt ca am facuto dimineata la 5 si miera somn .... acum ..... uita-te la audiu ala al tau .. ces cu gaurelele alea la roti ?? fra suparare munca plictisita si neterminata ...:rolleyes2
|
frate tu ai pus la comentarii ... nu e nici o scuza k lai facut la 2, 3,4, 56 noapte.
|
1 Attachment(s)
supra ...90% brush ..doar jentile sunt c/p
|
bravo yackone frumoasa masina singurul lucru deranjant e o mica pb de perspectiva la partea din departare de la spoiler
in rest ,nu prea sunt defecte bara fata e brush ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@ shantzu ....dak te referi la IC si la plasa ... nu , nu sunt brush :D
spoilerul e in totalitate brush ... pragul ... e rebrush...si am pus refs p el |
2 Attachment(s)
So ? :paper: Simply and Clean :)
|
carbonu dupa spoiler are textura prea mare... in rest e bine ...
:lol::lol::lol: frumoase jenti stii tu de ce :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva sper sa va placa!
|
ai facut cam prea putin si jantele alea sunt cam prea deschise fata de imagine si bat urat la ochii
|
2 Attachment(s)
E a 4 mea masina vt.... mai am de invatzat...... Sper sa va placa :rolleyes2
|
Cam devreme pentru lambo doors si neon.Intai exerseaza chestiile de baza.De exemplu schimbarea culorii. :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ford focus...
l-am facut acu vreo 3 zile dar am uitat sa il postez :D |
Quote:
|
Quote:
fa si tu socoteala... multzumit ? |
keemo .. la lumina de pe spoiler e cam prea albastra fata de restul masinii ... interesanta masina :)
|
nu ai facut mare branza la masina si ce ai facut ai facut prost. bara fata e prea intunecata si prea saturata fata de restul masinii . carbonul e ireal . jantele sunt iluminate altfel si parca se potrivesc mai bine cele originale
|
Quote:
reflexii de jos :???: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
...........
|
2 Attachment(s)
simplu si curat...mie unu imi place ;) am si eu ceva pt voi...ce zici gdsfd...iti place varianta mea?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
opel zafira pentru league .... am pus accentul pe liniile shi designul masinii....de aia e putin toony:D
|
ai intunecato prea rau .:-P nu poti sa iti dai seama de nimik :-?
|
Quote:
auzi tu ai verificat ce ai comentat..cum poti spune ca e plasa ireala...e luata de pe o masina deja creata...fara suparare de pata nu zic nimic dar de plasa?! intai verifica si dup-aia zi!!! nu mai comentati doar ca sa aveti ce comenta! nu te supara...iti zic pt viitor! ;) |
1 Attachment(s)
asta e poza pt probe ;)
|
De mult nam mai pus ceva :P uite un bmw si am mai pus cateva:D va rog comentati brush nu prea fac k nu ma stiu:((
|
bine bine..dar pozele unde sunt ? :???:
|
5 Attachment(s)
soryy rog un moderator sa stearga celalat post sunt beginer si nu ma stiu la brush:( da uitati niste lucrari:sad:
|
Quote:
|
reme da`mi si mie subaru stock de la tine din semnatura pls...
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning