Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 27-10-06 10:39

Re: Comentarii lucrari!

aerisirea dp capota in partea dreapta (a privitorului) e ireala ... adik nu i se vad "liniile" ... janta fata blurry ...

Reme 27-10-06 14:36

Quote:

Originally Posted by DjVictor (Post 600567)
Um M3 SCL gata ... dati-va cu parerea !

misto, doar ca aerisirea din spoilerul fata e cam ireala, parca nu e asa cum ar trebui! mai lucreaza la ea un pic si o sa fie bine! cam putin tuning!

Barum 27-10-06 17:42

2 Attachment(s)
comentatzi va rog :arrow:

patriotu90 27-10-06 19:02

pragu e blurry ... plasa din spoiler se vede ca e facuta din mai multe parti ... cat despre innegritu geamurilor laterale spate (parerea mea) e ca arata aiurea rau ... plus ca ai selectii aiurea la geamu lateral spate care se vede prin parbriz ...

Cristi T 28-10-06 00:42

1 Attachment(s)
comment this :???:

ast3riCS 28-10-06 01:20

1 Attachment(s)
comentarii si sfaturi pls!

Nubyan 28-10-06 01:29

2 Attachment(s)
Comentari please!!!

bai3t 28-10-06 01:35

Quote:

Originally Posted by striker_vali (Post 590083)
Comentati pls...

Ma i penala culoare, spoileru i cam stramb rotile nu leai pus bine, si puteai sa o muti in alt cadru. akuma pentru un incepator i buna. pacat de masina sincer arata mai bine inainte:):D :shock:

patriotu90 28-10-06 08:31

*Cristi T - angel-eyes-uri ireale ... pe spoiler n-ai reflexii ... janta spate am impresia k e blurry ... geamurile dp partea dreapta (a privitorului) le-ai inegrit ... restu arata aiurea asa simple ...
*ast3riCS - spoileru fata, pragu, lambo-doors, eleronu si jantele sunt de proasta calitate ... culoare ireala + ai vopsit si elementele din plastic si semnalizatoarele care nu trebuiau vopsite ...
*Nubyan - pe capota se mai vad urme de unde ai scos masca ... ai cam exagerat cu vynilurile ... eleronun e "ciopartit" ... unde ai scos suportul geamurilor ... pe cheder ink se vad selectii strambe si parti blurry ... reflexia turometrului in parbriz e ireala ...

t1grul 28-10-06 10:35

2 Attachment(s)
noul Ford Mondeo dupa viziunea mea, nu e cine stie c tuning, dar imi place cum da...ce ziceti?

patriotu90 cum m`am descurcat cu plasele?

numai am timp sa mai fac VT :(:(:(

DjVictor 28-10-06 10:42

3 Attachment(s)
Patriotu90 si Reme , nu-mi place sa tunez o masina pana la extrem , imi place mai discret si putin dar cu efect ... daca inteletelegi ...:D , La bugatti nu mai am poza originala dar stiiti voi cum arata ... In rest comentati si niste sfaturi ..

patriotu90 28-10-06 11:20

*t1grul - unde ai taiat din ornamentu cromat din spoiler ... ai taiat cam stramb ... la fel se vedei si unde era ornamentu dp capota ... plasele astea care le-ai folosit au ele reflexii ... tu treb sa le pui decat umbre ... incearca sa nu mai faci umbra in partea de jos a plasei (ca nu are de unde sa existe) ...
*DjVictor - renault ... cand ai coborat masina ai coborat direct cu locul pe care se sustinea masina ... si nu ai mai refacut "asfaltu" ... pragu de proasta calitate ... bugati ... jantele blurry si se mai vad cateva reflexii aiurea pe ornamentu din masca ...

t1grul 28-10-06 11:32

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 601756)
*t1grul - unde ai taiat din ornamentu cromat din spoiler ... ai taiat cam stramb ... la fel se vedei si unde era ornamentu dp capota ... plasele astea care le-ai folosit au ele reflexii ... tu treb sa le pui decat umbre ... incearca sa nu mai faci umbra in partea de jos a plasei (ca nu are de unde sa existe) ...

;) am prins ideea ;)

Nubian ataseaza`mi si mie la sectiunea MATERIAL PT INCEPATORI, efectul acela de fulger 8)

DjVictor la Bugatti`ul ala dc e scris in coltz djanonim?? :rolleyes2

DjVictor 28-10-06 12:19

patriotu90 , dar de Veyron ce zici ?

patriotu90 28-10-06 13:04

Quote:

Originally Posted by DjVictor (Post 601820)
patriotu90 , dar de Veyron ce zici ?

..........

Quote:

Originally Posted by patriotu90
bugati ... jantele blurry si se mai vad cateva reflexii aiurea pe ornamentu din masca ...

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning